fbpx

Mad Max: A harag útja

mad max a harag utja 5A klasszikussá vált, a motoros szubkultúrára oly nagy hatást gyakorolt Mad Max idén új köntösben köszön vissza ránk a filmvásznon.

A eredetileg 1979-ben forgatott Mad Max új verzióját most is az akkori rendező, George Miller jegyzi, aki producere és írója is a műnek. Az anno Mel Gibson által megformált magányos hőst, Max-et az új filmben Tom Hardy alakítja, aki mellett Charlize Theron Furiosa szerepében lesz látható.

Az apokaliptikus sztori világunk távoli jövőjében játszódik, ahol a tájak elsivatagosodtak és az emberiség hanyatlásnak indult. Mindenhol őrült küzdelem folyik a túléléshez szükséges dolgokért. Ebben az elfajult világban csak két lázadóban van annyi erő, hogy rendet teremtsen a káoszban és elérje céljait. Az egyik Max, aki tettre kész és szófecsérlés helyett inkább heves akciókkal küzd azért, hogy a káosztól átitatott világban meglelje elveszett feleségét és gyermekét, így helyreállítva lelki békéjét.

Max mellett Furiosa, a lehetetlent nem ismerő, kemény küzdelmekre képes nő is végsőkig harcol céljaiért. Nem veszíti el reményét, és hisz abban, hogy túlélheti a rá leselkedő veszélyeket, ha a sivatagon keresztül átjutva visszatérhet szülőföldjére.

Remélhetőleg a 2015-ös Mad Max sem fog szűkölködni nem mindennapi, utópisztikus járművekben, autós és motoros üldözéses jelenetekben, így az erre fogékonyak is elmerülhetnek a különös atmoszférájú film világában.mad max a harag utja 1mad max a harag utja 3mad max a harag utja 4

CsamShop motoros pólók 2023 május

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x