Hírek

Pótold kedvezményesen a sérült felszerelésed!

ebcs balesetbiztos%C3%ADt%C3%A1sA magyar motorkerékpáros piacon egyedülálló program révén mostantól jelentős, akár 40 százalékos kedvezménnyel cserélheted le balesetben megsérült bukósisakjukodat, motoros ruházatodat és motoros csizmádat.

Az EuroMotor Kft. új szolgáltatást vezet be 2013. június 5-től, Euro Motor Baleseti Cseregarancia (EBCS) néven.

A motorosok többsége tisztában van a motorozás veszélyeivel, és szerencsére egyre nő azok aránya, akik a póló-gatya-strandpapucs szett helyett a korrekt védőruházatot választják, amikor nyeregbe ülnek.

A valós védelmet nyújtó, minőségi, kényelmes és tartós motoros ruházat beszerzése nem olcsó mulatság, ráadásul ezek a védőfelszerelések – elsősorban a bukósisakok – felépítésükből, műszaki jellemzőikből kifolyólag csupán egy baleset során képesek megfelelő védelmet nyújtani viselőjüknek. Miután teljesítették feladatukat, le kell cserélni őket, újat kell beszerezni helyettük, ami ismét komoly kiadást jelent.

Ha a balesetet nem a motoros okozza, viszonylag egyszerű a helyzet, hiszen az anyagi kárt – így a felszerelés árát is – fedezi a vétkes fél kötelező felelősségbiztosítása. Mi a helyzet azonban akkor, ha a motoros hibázik? Ilyenkor mindent magának kell fizetnie, a motor javíttatása mellett a felszerelés pótlása is az ő pénztárcáját terheli.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ezekben az esetekben nyújt segítséget a magyar motorkerékpáros piacon egyedülálló EuroMotor Baleseti Cseregarancia (EBCS) szolgáltatás: az EuroMotor Kft.-nél vásárolt, balesetben megsérült motoros felszereléseket az ügyfelek jelentős, akár 40 százalékos kedvezménnyel cserélhetik új darabokra. Ha a vásárló az eredetiével azonos vagy annál magasabb kategóriájú új terméket választ, az eredeti termék vételárának 40 százalékát kapja meg kedvezményként (1. példa). Ha a vásárló az eredetiénél alacsonyabb kategóriájú új terméket választ, az új termék árából 40 százalék kedvezményben részesül (2. példa).

1. példa:

– A balesetben megsérült eredeti termék: 100.000,- Ft-ért vásárolt bukósisak (az árak bruttó kiskereskedelmi árak).

– A sérült termék pótlására választott új termék: 100.000,- Ft listaárú bukósisak.

– Kedvezmény az új termékre: 40.000,- Ft (az eredeti termék vételárának 40 százaléka).

– Az új termékért fizetendő összeg: 60.000,- Ft (100.000,- Ft helyett).

2. példa:

– A balesetben megsérült eredeti termék: 80.000,- Ft-ért vásárolt motoroskabát.

– A sérült termék pótlására választott új termék: 60.000,- Ft listaárú motoroskabát.

– Kedvezmény az új termékre: 24.000,- Ft (az új termék vételárának 40 százaléka).

– Az új termékért fizetendő összeg: 36.000,- Ft (60.000,- Ft helyett).

Az EuroMotor Baleseti Cseregarancia (EBCS) az EuroMotor Kft.-nél vásárolt Nolan, X-lite és Kappa bukósisakokra, Spyke és Kappa motorosruházatra (egy- és kétrészes bőrruhák, bőrkabátok, bőrnadrágok, textilkabátok, textilnadrágok), valamint Spyke és TCX motoros lábbelikre (csizmák, cipők) érvényes. A Schuberth bukósisakokra a Schuberth Mobility Program által biztosított cseregarancia vonatkozik.

Az EBCS szolgáltatás az EuroMotor Kft.-nél vásárolt bukósisakok, motoros ruházat és motoros lábbelik esetében a vásárlástól számított 18 hónapig érvényes: ha a baleset ezen időtartamon belül következik be, igénybe vehető az EBCS szolgáltatás. Az EBCS által biztosított kedvezményes vásárlásra a balesetet követő 60. napig van lehetőség. Az EBCS kedvezménnyel vásárolt cseretermékekhez nem jár újabb EBCS szolgáltatás.

Az EuroMotor Baleseti Cseregarancia csak akkor vehető igénybe, ha a pótolni kívánt termék(ek) sérülését okozó baleset a vásárló hibájából következett be. Az EBCS csak olyan termék esetében alkalmazható, amely közúti közlekedési balesetben olyan mértékben sérült, hogy már nem képes maradéktalanul ellátni védő funkcióját és nem is javítható (ezeket az EuroMotor Kft. szakemberei állapítják meg).

Az EBCS igénybevételéhez szükség van a motoros balesetről rendőrség által készített baleseti jegyzőkönyvre, személyazonosító okmányra (személyazonosító igazolvány, vezetői engedély vagy útlevél), a sérült termék vásárlását igazoló számlára, blokkra vagy jótállási jegyre (tisztán látható eladási dátummal), valamint a sérült termék bemutatására. Az EBCS más kedvezménnyel nem vonható össze.EBCS logo markakkal fekete

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük