fbpx
EseményekMotorkiállítás

Rómeó és Júlia, nomeg motorok

romeojuliaAki a hét végén Veronaba látogat, nem csak a városban gyönyörködhet majd.

Január 21-23-ig Shakespeare egyik legismertebb regényének színhelyén, az észak-olaszországi Veronában rendezik meg a tavalyi Padovában lebonyolított  Bike Expot. A rendezvényen minden jelentős európai és amerikai motorokkal foglalkozó cég részt vesz majd.

Az expon a kiállítók felvonultatják egyedileg épített motorjaikat, alkatrészeiket, és ami még ettől is lényegesebb, a veronai kiállítás is része az AMD World Championship Of Bike Buildingnek, azaz a motorépítő világbajnokságnak. Az itt megmérettetett épített motorok közül a két legjobb jutalomképp szabad utat és ingyenes motorszállítást nyer az augusztusi, Sturgisben rendezendő döntőre.

A tavalyi év tapasztalatai alapján a szervezők arra számítanak, hogy legalább 100000 ember fog megfordulni a vásárban a hosszú hévége alatt.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x