fbpx

Katey Sagal nyerte a legjobb női mellékszereplő díját

sonsofanarchy jaxgemma 090610A harmadik évad után végre egy komoly díjat is bezsebelhetett a Sons of Anarchy sorozat.

Az akcióban, drámában és rengeteg motorban bővelkedő amerikai sorozat harmadik évadát is nagy sikerrel vetítették az amerikai FX csatornán. Ám mindeddig egyetlen díjat sem kapott a film.

Most azonban megtört a jég. Nem vagyok meglepődve, hogy a sorozat női főszereplője – aki annak idején már a Rém Rendes Családban is nagyot alakított – a szakértő zsűrit is elkápráztatta. A Peggy Bundyként világhívűvé lett Katey Sagal nagyon meggyőzően formálja meg a motoros klub matriarcháját, Gemmát, aki szinte anyja az összes tagnak, kirájnője a motoros családnak.

A Golden Globe-on Katey a Legjobb mellékszereplőnek járó díjat zsebelte be. A kérdés már csak az, hogy maga a sorozat vagy a film készítői – köztük Kathey férje, aki egyúttal a film írója és egyben a sorozatban “Big” Otto Delaney megformálója, Kurt Sutter – mikor nyerik majd el valamelyik szakmai zsűri tetszését.

Sons of Anarchy Katey Sagalks ggsutter

 

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x