fbpx
Hírek

Legyen a Csajokamotoron.hu az év legjobb honlapja!

azevhonlapjaMár folyik a közönségszavazás az év legjobb honlapjának járó elismerésért.

Ha szereted a Csajokamotoron.hu-t és elégedett vagy az elmúlt öt évben végzett munkánkkal, a fejlesztésekkel, változtatásokkal, a cikkekkel, a társasággal és egyebekkel, akkor segíts, hogy a közönségszavazáson a legjobbak lehessünk!

A szavazás végeredményéből pusztán erkölcsi előnyeink szármadnak, hiszen nem osztanak ki díjakat, és nem jár vele hatalmas anyagi támogatás sem. Valójában a szavazás sem annyira a pályázó honlapok minőségéről szól, hanem rajongóik aktivitásáról. De mivel tisztában vagyok vele, hogy a motoros csajok összefogásban verhetetlenek, kérlek titeket, hogy kattintsatok az ötödik csillagra.

Egy IP címről egy nap egyszer lehet szavazni, tehát a szavazás végéig január 31-ig még mindenki rengetegszer szavazhat. Segítsetek, hogy a Csajokamotoron.hu legyen az év legjobb honlapja!

További ötleteidet, véleményedet erre a linkre kattitva tudod leggyorsabban eljuttatni hozzánk.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x