HírekKultúraMotoros film

Egy filmklasszikus új fejezete – On Any Sunday: The Next Chapter

on-any-sunday-the-next-chapterSokan közületek talán már láttátok, illetve többször is újra megnéztétek az 1971-ben, Bruce Brown rendezésében készült “On any Sunday” (Bármelyeik vasárnapon) című filmet.

Sztorija egy igazán őszinte történet, és a való világ igazi motorosairól szól. A sikeres mozifilm négy évtizeddel később joggal érdemelte ki, hogy filmakadémiai díjra jelöljék dokumentumfilm kategóriában.

Az “On Any Sunday: The Next Chapter” (Bármelyik vasárnapon: A következő fejezet) címmel, Bruce Brown fia, Dana Brown által rendezett film újra bemutatja a kívülállók számára, mit jelent a motorozás, az ehhez kapcsolódó élet, csak immár a mai kor szemszögéből jeleníti meg a mára megváltozott szubkultúrát. A filmben nagy szerepet kap az izgalom, a borzongás, a szenvedélyt és bajtársiasság.

A film nemzetközi bemutatója éppen a mai napon, 2014. november 7-én van. Remélhetőleg, hamarosan a hazai moziban is végigizgulhatjuk az új részt.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük