CsajokMotoros csajok

Annus: a motor mindig is jobban tetszett, mint az autó

annus0001Nálam az egész úgy kezdődött, hogy bátyámnak volt egy Simson-ja, amit állandóan szerelgetett, motorozgatott. Persze engem sose vitt, mert még picike voltam. De ahogy nőttem, szert tettem olyan barátokra, akiknek volt/van motorjuk. Aztán velük bepótoltam az elmaradt száguldásokat.

Voltunk túrázni is a Mátrában, ami elmondhatatlan érzés volt, amikor a sok motoros együtt… Leírhatatlanul jó érzés!!! Mindig is vonzott a száguldás, sebesség. De a motor mindig is jobban tetszett, mint az autó, és ez a mai napig így van. Igaz már nincs lehetőségem motort vezetni most különböző magánéleti dolgok miatt.

A barátom szándékozik venni egy motort, mert ő kis korában versenymotorozott, de mára a veterán autók szerelmese lett. Persze engem is fertőz, de a motorok a mindenem. 🙂 A jogosítványom folyamatban van 250 köbcentisre…

A motorok közül a kedvenceim a régi motorok elsősorban, de a chopperek a tuti befutók! Sokan kételkednek, amikor mondom, hogy mi a szenvedélyem, hogy az lehetetlen. Egy fiatal (20éves), szőke lánynak – mert ezt mindig hangsúlyozzák. De mindig büszkén vállalom!!!

Annus profilja a CsamClub-on

Életem a motorok és a Rock And Roll!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük