Hírek

Így látjátok ti a CsaM-ot

csajokamotoron kerdoivA Csajokamotoron.hu elégedettségi felmérése már egy bő hónapja véget ért. Meglepetésünkre és örömünkre a kitöltők száma meghaladta a százat, így az adatok feldolgozásához is kellett egy kis idő.

A mindennapok tapasztalatait támasztotta alá az aloldalak látogatottságára vonatkozó rész. A kitöltők közt is a legnépszerűbb, minden nap látogatott oldal a CsamClub Fóruma, majd azt követik a blogok és a játékok. Természetesen jócskán akadtak olyanok is, akik csak heti párszor vagy még ritkábban látogatják oldalainkat, a rangsor azonban esetünkben sem tér el sokkal a Csamfüggők szokásaitól.

Összességében elmondható, hogy a fórum, blogok és a képgalériák látogatottsága viszi a prímet, de nem sokkal maradt le mögöttük a magazin, az áruház illetve az apróhirdetések.

A sorsolás nyertesei

Füzi Timea
Tóth Szandra
Szinger Nikolett

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Azonban nem csak arra voltunk kíváncsiak, hogy mit és mennyiszer látogattok. Tudni szerettük volna, hogy mennyire vagytok elégedettek a mennyiséggel és a minőséggel.

Nagy örömünkre a válaszadók legtöbbje pozitívan értékelte az oldalak tartalmát, azonban akadtak kritikák is. Mivel célunk elsősorban az volt, hogy felderítsük, ki mit változtatna, mit látna szívesen oldalainkon, a kritikának legalább annyira örültünk, mint a dicséretnek.

{nomultithumb}cikkrangsor

Segítségetekkel felállíthattunk egy olyan rangsort a Magazin témái közt, amit a jövőben igyekszünk minél jobban figyelembe venni, és annak megfelelően összeállítani a híreket. Többen jelezték, hogy szívesen fogadnák, ha több cikk jelenne meg naponta. Ennek érdekében első körben NaNa összegyűjtötte azokat az oldalakat, ahol számotokra érdekes témákkal foglalkoznak (motoros és életmódmagazinok), így rajtuk keresztül mostanában sok másodközölt cikkel látunk el titeket.

Életkor:eletkor

A kitöltők személyes adatai alapján elkészítettük a Csam mini-demográfiáját. Az adatok alapján elmondható, hogy tényleg nagyon színes a paletta. Vannak köztünk fiatalok és idősek, friss motorosok és tapasztalt „öregek” is, férfiak és nők egyaránt, a szebbik nem tagjai közül még mindig jóval többen látogatnak minket. Tehát a Csajokamotoron.hu-n még mindig nőuralom van. Wink

Mióta motorozol?motorido

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük