Hírek

Shower Beer – sör és hajkondicionáló egyben!

shower beerA Shower Beer, amely kifejezetten a zuhanyozással kapcsolatos mindenféle igényt igyekszik kielégíteni, a svédeknek jutott eszébe. De, pontosan mi a jó ebben?

A Snask és a PangPang nevezetű svéd sörgyárak hozták forgalomba a Shower Beert. Vajon, mi járhatott a fejükben, miközben azon gondolkodtak, milyen ismérvei legyenek a sörnek?

Nos, belegondoltam, ha zuhanyozás közben sörözök, egyrészt figyelnem kell arra, hogy ne menjen bele a víz a sörös üvegbe/dobozba, másrészt hova tegyem a zuhanyzófülkében…

A svédek mindenre ügyeltek: a Shower Beer úgy lett megtervezve, hogy mint a tusfürdők, samponok, pontosan a zuhanyzóban felszerelt tartókra illik. A mérete pont akkora, hogy addig tart a benne lévő nedűt meginni, amíg kényelmesen lefürdik az ember.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Plusz, a hideg sört hajkondicionálóként is használhatják azok, akik inkább a fejükre öntenék, nem pedig a gyomrukba…

Nos, érdekes ötlet, az tény – ilyenkor mindig rájövök, hogy az emberi kreativitás határtalan, még napjainkban is, pedig már tényleg annyi mindent kitaláltak, hogy hihetetlen!

Forrás, fotó: snask.com

Mit gondolsz a sörről? Álmaid netovábbja?

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük