HírekKultúraMotoros zene

Cosmos Calling – megjelent az új Ozone Mama lemez!

ozone mama color photo by Janos Gergely DebrecziA 2017 tavaszán elhunyt, legendás Gregg Allman emlékére írt, ‘Straight On Till Morning Light’ című dallal indul az Ozone Mama január 19-én megjelent, ‘Cosmos Calling’ című albuma.

A kétszeres Fonogram-díjas rockerek a folytatásban is egy hamisítatlan amerikai hangzású, a hetvenes éveket idéző, az eddigieknél pszichedelikusabb és változatosabb hangszerelésű lemezen vezetik végig a hallgatót.

A Székely Márton (ének), Gábor András (gitár), Dobos Gergely (basszusgitár) és Gulyás Máté (dobok) alkotta négyest a felvételek során Lukács László egészítette ki billentyűs hangszereken.

A dalok felvételéért Garcia Szabolcs hangmérnök (Reamp Studio – Anna & the Barbies, Mystery Gang), a mixért a new york állambeli Michael Rich (Karma Studio East – Jay Buchanan, Anthrax), a masterért pedig a wisconsin-i Justin Perkins (Mystery Room Mastering – CJ Ramone And The Manges, Smoking Popes) felelt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az anyag a kaliforniai Ripple Music (Mothership, Wo Fat) gondozásában látott napvilágot és mostantól az összes jól ismert digitális platformon elérhető. Aki fizikai formában is szeretné a kezébe venni a lemezt, a kiadó európai terjesztőinél, vagy személyesen a február 17-i budapesti lemezbemutató koncerten szerezheti be.

OZONE MAMA front cosmos calling press

Fotó: Debreczi János Gergely

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük