fbpx
HírekKultúraMotoros zene

Zakar Szilvia énekel az Emma Undressed-ben!

Tavaly már írtunkEmmaUndressed 2 a debreceni Emma Undressedről, akiknél 2017 elején változás történt, mégpedig új énekes hölgy került a banda élére, Zakar Szilvia személyében. Lássuk az idei évüket!

Az Emma Undressed arról mesélt, mi történt velük az idei évben:  “2017 elején változás történt az énekesi poszton, majd márciusban indultunk a nagy múltú Dobbantó tehetségkutató fesztiválon, ahol beválogattak minket az elődöntőbe.

Az itt nyújtott koncertünk eredményeképp, bekerültünk a nyári döntőbe, ami azért is rendkívül örömteli, mivel ez volt az új énekesünk legelső koncertje.

Ezt követően megnyertük az Öröm a zene program nyíregyházi döntőjét, melynek köszönhetően bekerültünk a Budapest Music Expon megrendezésre kerülő, országos döntőbe, és ezáltal egyenesen a Cseh Tamás Program induló zenekarok számára kiírt pályázat 2. fordulójába.

Júniusban, az ország legnagyobb szabadtéri tehetségkutató fesztiválján, az ÉTER fesztivál döntőjén képviseltük Debrecent, illetve a Dobbantó tehetségkutató döntőjén nyújtott teljesítményünk alapján egy budapesti fellépés lehetőségével jutalmaztak minket, a Gödör Klubban.”

Forrás, fotó: Emma Undressed Press

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x