fbpx
KultúraMotoros zene

A HolyChiks írta a Most van most című magyar film végefőcím dalát

holychiksA HolyChiks csajbanda nevéhez fűződik a nemrégiben mozikba került, Most van most című magyar film egyik betétdala, a Szabadon, melyből már a videoklip is elérhető. Láttad már a filmet, illetve a klipet?

A HolyChiks pop-rock együttes első nagylemeze nőnapon jelent, „Ez már az” címmel, s ezen található többek között a Szabadon is, amelynek refrénje már első hallásra az ember lányának fülébe mászik.

Tiszai Vivien, a zenekar dobosa, a Recordernek adott interjújában elmondta, hogy a dal szövege az életükről szól, s a rockosabb hangzás felé tartó utuk egyik állomásaként szolgál.

A képkockákból világosan tükröződik, hogy a lányok nagyon jó barátok, imádnak együtt turnézni, őrültködni. A stúdiójelenet pedig a hölgyek nőiességét hivatott bemutatni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

És akkor a film! Most van most – március 7-én debütált a mozikban, Szajki Péter rendezésében, olyan szereplőkkel, mint Tompos Kátya, Mohai Tamás, Básti Juli, Scherer Péter, Mészáros András, Lovas Rozi.

Egy romantikus dráma és vígjáték is egyben, amely egy taxis és egy szökött menyasszony, 1 nap alatt lejátszódó kalandjait meséli el.

A történet a következő a port.hu szerint: „Szilvi egy hirtelen döntésből lelép az esküvőjéről és beugrik egy szabadnapos taxis autójába. Petya, a taxis próbálja elmagyarázni, hogy épp nem dolgozik, de Szilvi belefojtja a szót. Petya laza, humoros srác, ugyanakkor érző ember is, aki megunta a jogászkodást, és helyette taxiba ült.

A film kettejük története. A taxival egyetlen nap alatt körbeutazzák Budapestet és környékét, még a Balaton-felvidékre is eljutnak. Ezalatt egyre jobban megismerik egymást. A film a harmincas korosztály énkeresési- és párkapcsolati problémáit járja körül”.

Mindezek után tehát, érdemes megnézni a magyar alkotást, s közben remek dalokat hallgathatsz, köztük a Szabadont! További részleteket tudhatsz meg a HolyChiks-től az alábbi interjúból:

Forrás: Recorder, HolyChiks facebook, port.hu
Fotók: HolyChiks facebook, port.hu

most van most film 2019

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x