KultúraMotoros zene

Neccharisnya, színes hajzuhatagok! Akarod?

endless storm budapest koncert 2018Október 19-én, 3 női frontemberrel operáló hard rock/metál zenekar foglalja el az Ellátóház színpadát, az EndlessStorm névre hallgató koncertsorozat keretein belül. Mindez azt is jelenti, hogy eléggé forró lesz a hangulat a fellépésen…

Az estét a hard rock és a psychedelic rock határán lavírozó Hoss Williams’ Grave nyitja, akik a veszprémi Élő-Zene Tehetségkutatójának különdíját is elvitték, s Dunaharasztiból jöttek. A banda élén, Eördögh Andrea énekel, Tóth Barnabás gitározik, Kiss Róbert basszusgitározik és Tóth Bence dobol.

Látványos koncerttel készül, a szintén hard rockban utazó, csak csajokból álló R.O.A.R. – Revelation of a Revolution, némi punk rockos beütéssel. A bandában Hargitai Emma énekel, Lévai Anna basszusgitározik, Ilinyi Blanka ritmusgitáron játszik, Weisz Anita szólógitározik és Horváth Mónika van a doboknál.

Színes hajzuhatagok, neccharisnya és egy meglepetés dal várható a rock dámáktól. Kell ennél több?!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az estét a “cuki metál”-ként emlegetett MÜPA Garázsband fődíjas Touch Me Not zárja, meglepetés vendégekkel, babakék basszusgitárral és elképesztő zúzással.

Az 1000 Ft-os elővételes jegyek IDE kattintva megvásárolhatók október 15-ig! Utána helyszínen a jegy 1500 Ft lesz.

Az esemény facebook oldalát ITT találod.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük