fbpx

Te is megtanulhatod, mit kell tenned egy baleset esetén

X-Aid Bikers And Ride Garage NagytartcsaEgy laza motoros túrán, amikor legjobban fekszenek a kanyarok, egyszer csak azt észleled, hogy a szembejövő áttér a sávodba. Te még megúszod valahogy, de a tükörben azt látod, hogy a mögötted jövő társad ütközik és az árokban landol. Tudod, hogy mit kell tenned?

2021. október 2-án az And Ride Garázsba érkezik az X-Aid Bikers társmentő képzése. Ha a nyár folyamán nem volt időd elmenni egy ilyen oktatásra, itt a remek alkalom, hogy felkészülj a következő szezonra.

A HUMDA közlekedésbiztonsági napjain részvevők már kaphattak ízelítőt abból, hogy mi a teendő, ha egy társad balesetet szenved motorral. Hogy ne csak tétlen szemlélője, hanem hasznos segítője lehess egy ilyen eseménynek, szakemberektől kell megtanulnod a szükséges fogásokat.

60 motoros nő a HUMDA közlekedésbiztonsági napján – VIDEÓVAL!

  • Tudod, hogy mit kell tenned, ha egy motoros társad balesetet szenved?
  • Tudod, hogy mennyi idő alatt érkezik meg a mentő?
  • Tudod, hogy a társad élete a kezedben van?

Most valóban a TE kezedben lehet. Tanuld meg, gyakorlod be a legfontosabb elsősegélynyújtó technikákat, olyan sürgősségi szakemberektől, akik maguk is motorosok!

A Motoros Társmentő képzésen elsajátíthatod:

  • a kimentést,
  • az újraélesztést,
  • és az elsősegély alapvető lépéseit.

A következő tanfolyam ezúttal zárt térben, az And Ride Garázsban lesz Nagytartcsán, nem csak csajoknak.

Jelentkezz EZEN A LINKEN!

Hívd el a barátaidat is! Tanuljatok együtt!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x