fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Micsoda hang az Emma Undressedben!

Emma UndressedA debreceni Emma Undressed nemrég jelentkezett új klipjével, mely a Kártyavár című dalukhoz készült. Az énekesnő, Micskei Dalma nagyon jól nyomja a metalt! Hallgasd meg!

A zenekarnak év elején jelent meg Dezillúzió címmel a 3 dalból álló EP-je, melyről a Kártyavár az egyik dal. Viszonylag gyorsan alakul a banda sorsa, hiszen a 2014-es megalakulásuk óta hamar felfedezték őket.

2015-ben már megjelent az első albumuk, a First. Majd még ebben az évben az East Fest Közönségszavazásának győztesei lettek, valamint a Pure Music Tehetségkutatón szintén az első helyen végeztek.

Arról nem is beszélve, hogy idén “A környék legjobb bandája” by Leander Kills & Hear Hungary Music (Sony) díjat is beseperték – ez azt jelentette, hogy a debreceni Roncsbárban a Leander Kills előzenekaraként játszhattak áprilisban.

Az Emma Undressedben ugyebár Dalma énekel, Auer Bence és Béres János Dávid gitározik, Balázs Ádám basszusgitározik és Docsa Gábor dobol.

Most pedig, lássátok és hallgassátok a Kártyavárt!

Forrás, fotó: Emma Undressed, hammerworld.hu

emma undressed dezilluzio

 

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x