HírekKultúraMotoros zene

Magyarul énekel a Hard

hard varj ugy cimIgazi ritkaság, ha egy magyar zenekar dalát egy svéd énekes adja elő, ráadásul magyar nyelven!

A HARD rövidesen befejezi új albumának munkálatait, amely a csapat reményei szerint még idén napvilágot lát. A “Várj úgy” című dalt azonban már nem akarták tovább titokban és talonban tartani. A banda énekese, Björn Lodin ugyanis életében először énekelt magyarul, mégpedig a magyar rock legismertebb dalszövegírójával, Horváth Attilával közösen írt szövegét a “Várj úgy” című dalhoz. Igazi multikulturális zenei kirándulás!

 

A HARD egy svéd-magyar hard rock formáció, amelyet eredetileg 2004-ben alapított a magyarországi rock színtér néhány kiváló muzsikusa. Két jó fogadtatásban részesült album után a zenekar immár angol dalszövegekkel szeretné meghódítani a külföldi publikumot. Az első nemzetközi anyag “Traveler” címmel jelent meg világszerte 2008 márciusában.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
A HARD zenekar tagjai:

Björn Lodin – ének, gitár
Csillik Zsolt – gitár
Vámos Zsolt – gitár
Mirkovics Gábor – basszusgitár
Borbély Zsolt – dob

A zenekar 2009 augusztusától az elismert svéd énekes/gitáros/producerrel, Björn Lodinnal (Baltimoore) kezdett közösen dolgozni. Első albumuk ebben az új felállásban “Time Is Waiting for No One” címmel jelent meg a BLP Music/Escape Music európai és a BLP Music/Nightmare Records észak-amerikai gondozásában.

Az új dal egyébként Björn angol nyelvű szövegével is hallható lesz a HARD új nagylemezén, sőt a rádiók és a rajongók kedvéért elkészítették a nóta “Hunglish” verzióját is, amelyben a dal két szövege keveredik, mégpedig nem is akárhogy!

A “Várj úgy” című szerzeményhez videoklip is készült, amely hamarosan látható lesz a nagyközönség számára. A forgatás nagyrészt a Blue River Pub hajón zajlott Budapesten, a Petőfi térnél október 10-én (2010.10.10.). A klipet maga az énekes, Björn Lodin rendezte!

A HARD 2011. február 5. Diesel Klubban (volt E-klub) lemezbemutató koncertet ad.hard varj ugy 1hard varj ugy 5hard varj ugy 2

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük