fbpx

Dögös bőrre valók

Ha már unod a fekete bőrnacit, a Rocksocs pont neked való!

A Rocksocs lényegében a bőrnadrágra húzva hordandó, combközépig érő puha, szőrmehatású zokni. Négy stílusban kapható, ebből három fekete, a negyedik pedig pink színben. Azonban a zoknicska nem csak trendi!

Amellett, hogy könnyen, szabás-varrás nélkül feldobható a motoros ruha, anyagának köszönhetően jelentős védelmet nyújt a szél és hideg ellen. A combon levő passzé állatmintás (tigriscsíkos, leopárdmintás, zebracsíkos, illetve a rózsaszínen dalmata mintás), anyagában passzol az egész zoknihoz, ez is puha, kellemes tapintású.

A comb külső oldalán, jól látható helyen elhelyeztek egy-egy fényvisszaverő motívumot (ezt a megrendelő akár saját maga is kiválaszthatja). Igaz, hogy elsősorban bőrnacira tervezték, azonban rugalmasságának köszönhetően akár a szaladgálós farmerre is ráhúzható.

Az ára forintra átszámolva körülbelül tízezer forint, és természetesen több méretben kínálják. Emelett senki nem fog szó nélkül elsétálni, pláne, ha egy dögös motoros csaj viseli.

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x