fbpx
CsajokMotoros divat

Dögös bőrre valók

dogosborrevalok10Ha már unod a fekete bőrnacit, a Rocksocs pont neked való!

A Rocksocs lényegében a bőrnadrágra húzva hordandó, combközépig érő puha, szőrmehatású zokni. Négy stílusban kapható, ebből három fekete, a negyedik pedig pink színben. Azonban a zoknicska nem csak trendi!

Amellett, hogy könnyen, szabás-varrás nélkül feldobható a motoros ruha, anyagának köszönhetően jelentős védelmet nyújt a szél és hideg ellen. A combon levő passzé állatmintás (tigriscsíkos, leopárdmintás, zebracsíkos, illetve a rózsaszínen dalmata mintás), anyagában passzol az egész zoknihoz, ez is puha, kellemes tapintású.

A comb külső oldalán, jól látható helyen elhelyeztek egy-egy fényvisszaverő motívumot (ezt a megrendelő akár saját maga is kiválaszthatja). Igaz, hogy elsősorban bőrnacira tervezték, azonban rugalmasságának köszönhetően akár a szaladgálós farmerre is ráhúzható.

Az ára forintra átszámolva körülbelül tízezer forint, és természetesen több méretben kínálják. Emelett senki nem fog szó nélkül elsétálni, pláne, ha egy dögös motoros csaj viseli.dogosborrevalok1dogosborrevalok2dogosborrevalok3dogosborrevalok4dogosborrevalok5dogosborrevalok6dogosborrevalok7

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x