fbpx

Változhatnak a kötelező biztosítás díjai

kotelezo biztositas valtas 2011Még újrakötni is érdemes lehet a kötelező biztosítást. Az új díjak alapján évi 3000 Ft-ot spórolok, ha ugyanannál a biztosításnál kötöm meg újra.

Novemberben – a biztosító váltás időszakában – a személyautók, motorok köbcentije helyett már teljesítmény (LE, KW) alapján határozzák meg a biztosítók a 2011-es kötelező díjakat.

Kiszámítom 2011-es kötelező biztosításom díját

Ugyanezt a számítási módot érvényesíthetik a már meglévő szerződésekre is. Jövőre tehát, a “sportosabb” teljesítményű motorokra többet, a nagyköbcentis, de “túrásabb”, vagy “városibb” gépekre pedig kevesebbet kell fizetni.

 

Továbbra is kiélezett díjverseny várható a biztosítók között, amit még tovább erősít az, hogy több új biztosító is díjat hirdetett 2011-re. Mindez azt jelenti, hogy még nagyobb lesz idén a verseny az ügyfelekért!

Ha szeretnél spórolni a kötelező biztosításon, ezen az oldalon kiszámolhatod és összehasonlíthatod a 2011-es díjakat az eddigiekkel. Amennyiben meg is kötöd az új, 2011-es biztosításodat 2010. október 30-a és 2010. december 1-je között, részt veszel a Biztosítók.hu nyereményjátékán, amelynek fődíja egy Samsung 3D LCD TV!

Ha CASCO biztosításodat is a Biztosítók.hu-nál kötöd meg ebben az időszakban, kétszeres eséllyel indulsz a nyereménysorsoláson.

Minden adatot tölts ki megfelelően. Nekem például évi 3000 Ft-tal olcsóbb lesz a kötelező biztosításom a motorra, ha ugyanannál a biztosítónál újrakötöm a biztosításomat.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x