EseményekMotorkiállítás

Az új Ducatival nyitott az EICMA

ujraittazeicma7Ezen a héten a motorosok újra a feje tetejére állítják Milánót. Megnyílt a 68. EICMA.

Az év jelentős részében Milánót a divat, a régi épületek vagy a kultúra szerelmesei lepik el. Ez a hét azonban újra kizökkenti az olasz várost a mindennapokból, immár 68. alkalommal.

A tavalyi év az eddigi kiállításokhoz képest vérszegényebb volt, sok gyárnak ugyanis szorosabbra kellett húznia a nadrágszíjat, így az EICMA sem fért bele az éves költségvetésbe. 2010-re azonban úgy tűnik, a világ kezd kilábalni a válságból. Ennek eredményeként pedig újra visszatérnek a régi arcok is Milánóba. Körülbelül 15 régi-új kiállító tér vissza idén.  Köztük van a Yamaha, a Honda, a Nolan, Ligier, Microcar, és a Fuch is.

Idén először nyitják meg az EICMAn belül a Custom Cityt, ami tulajdonképp show a showban. Custom City “lakói” egytől egyig épített motorcsodák és természetesen rajongóik lesznek. Itt azonban nem csak az OCC féle, klasszikus értelemben vett custom motorokra kell gondolni. Helyet kapnak a környezetvédelem és innováció jegyében született kétkerekűek is. Ez a szekció eddig valahogy mindig kimaradt a show repertoárjából, és igen sokan hiányolták az egyedi motorokat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kiállítás előfutáraként a Ducati nagyszabású show keretében leplezte le hivatalosan legújabb motorját, a Diavelt. A bemutató helyszínéül egy milánói színházat válaszottak, amit az érdeklődők teljesen megtöltöttek. Rengetegen voltak kíváncsiak az új motorra, így még a sorok közti folyosókon is álltak az emberek. Állandó díszletként már a terembe lépéskor két Multistrada állt a színpadon.

Még több kép a Diavelről a galériában!

A bemutatót Gabriele Del Torchio, a Ducati elnök-vezérigazgatója nyitotta meg, majd egy fehér 848 EVO gurult a színpadra. A motorok szerelmeseinek már az EVO is elégedett mosolyt csalt az arcára, azonban az igazi elégedettséget a Diavel megjelenése jelentette. Egyszerre három különböző kinézetű és felszereltségű Diavelt csodálhatott meg a közönség.

 

Nincs még vége, lapozz!

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Picar

2010-től a szerkesztőségünk munkatársa hírszerkesztőként.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük