MotorbemutatóMotorok

Egy robogó, ami méltóságteljes eleganciát tükröző bájos nő

yamaha 04gen 2016 1A Yamaha Motor Co., Ltd. a mai napon bejelentette, hogy a 2016-os Vietnami Motorkerékpár Show-n kiállítják a 04GEN robogó design koncepciómodellt.

 

A Yamaha Motor bemutatja a 04GEN-t az első Vietnami Motorkerékpár Show-n – a „kifinomult dinamizmus” tervezési filozófiájára épülő negyedik koncepciómodelljét az április 7. és 11. között Ho Si Minh városában megrendezésre kerülő show lesz az első Vietnamban megtartott motorkerékpár kiállítás.

A 04GEN a “RUN-WAY” koncepció alapján lett kialakítva, amely egy méltóságteljes eleganciát tükröző és kívül-belül bájos nő képét idézi fel. A hagyományos robogókarosszériákhoz képest – melyek külső elemekkel elrejtik a vázat – a 04GEN esetén félig átlátszó idomokat használnak.

A gyönyörűen megtervezett belső szerkezet megmutatásával könnyedebbé tettük a tiszteletet parancsoló vázat, és olyan új dizájnt hoztunk létre, amely a belső és a külső részek összehangolásával teremt páratlan szépséget.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Yamaha Motor alapításától kezdve központi értékeként kezelte a pozícionált kialakítást a termékek létrehozása során. 2013-ban megalkotta a „kifinomult dinamizmus” tervezési filozófiáját, és olyan termékek kifejlesztésébe fektet energiát, amelyeken keresztül megvalósítható a Yamaha egyedülálló stílusa.

Ezen filozófia alapján a Yamaha Motor eddig három dizájn koncepciót jelentett be: 2014-ben az elöl két kerékkel rendelkező 01GEN crossover motorkerékpárt, szintén 2014-ben a csábos, elektromos meghajtású 02GEN kerekesszéket, valamint 2015-ben a 03GEN-t, ami választható színekkel és anyagokkal spékelte meg a TRICITY modellt.

A Yamaha Motor továbbra is minden lehetőséget kihasznál a GEN dizájn koncepció bemutatására és népszerűsítésére.

yamaha 04gen 2016 2yamaha 04gen 2016 3yamaha 04gen 2016 4yamaha 04gen 2016 5yamaha 04gen 2016 6

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük