fbpx

Metallica-kiállítás nyílik a RaM Colosseumban!

metallicaIdén ünnepli alapításának 35. évfordulóját a Metallica zenekar, s előttük való tisztelgésként kiállítás nyílik április 9. és május 29. között a RaM Colosseumban.

Természetesen maga a banda is készül a jeles alkalom kapcsán, ugyanis április közepén jelenik meg kibővített formában az első két nagylemezük.

A „Kill ’Em All” 1983-ban, a „Ride The Lightning” pedig 1984-ben látott napvilágot a Metallica születésének hajnalán.

A „Kill ‘Em All For One Tour” az együttes első turnéja volt és 1983. március 5-én indult San Francisco-ban, majd 1984. január 22-én, Bostonban ért véget.

A turné során 53 koncertet adott a Metallica, s ezzel bejárták az egész USA-t.

A „Ride The Lightning Tour”-t ott folytatták, ahol az elsőt abbahagyták, Bostonban. 1985. január 9-én indultak, de már nem csak az USA-t, hanem Kanadát és Európát is célba vették a zenéjükkel.

Egészen 1986. március 8-áig állták a sarat, amikor San Francisco-ban befejezték a turnét.

Visszatérve kis hazánkba, a kiállítás hétvégén látogatható, s egy magángyűjteményről van szó, mégpedig Szilvás Gergőnek, a HammerWorld újságírójának relikviáiról.

Forrás: www.hammerworld.hu

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x