Hírek

Donald Trump arannyal futtatott motorja

trump motorja 02Amerika jelenlegi elnökének neve nem csak a nem rég kirobbant büntetővám téma kapcsán került említésre motorkerékpárokkal kapcsolatban. Trump már korábban is szimpatizált a kétkerekűekkel, olyannyira, hogy ezt a tényt meglovagolva, a Teutul család megajándékozta egy egyedi géppel.

Jessie James díszes Colt 1911-e jól illik az Orange County Choppers által alkotott, kicsit talán ízléstelenül, aranyban fürdetett motor mellé. Az egyedileg épített chopper 24 karátos arannyal lett díszítve, de emellett rengeteg egyedi alkatrészt és technikai megoldást alkalmaztak rajta a készítők.

Az egyedi masinát még 2012-ben, Trump irodaházában adták át mostani tulajdonosának. A motorral az idősebb Teutul masírozott be vörös szőnyegen az ünnepség helyszínére. Az azóta már elhíresült motorépítő, Paul Sr. szerint az egyik legjobban sikerült alkotásuk a Trump nevével díszített gép.

Az, hogy a köztudottan autómániás Trump használja-e a motort, vagy inkább extravagáns autóival száguldozik, még kérdés. A frizurájának biztosan nem használ a menetszél, vagy a bukósisak. Valószínűleg csak díszítő funkciót tölt be repiajándék.

trump motorja 01trump motorja 01trump motorja 01

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük