fbpx

Dáma Lárma 2. – dögös rocker csajok a színpadon

dama larma 2 durer kertA Dáma Lármát, tavaly rendezték meg, a Vasmacska zenekar kezdeményezésére. Szexi, tehetséges rockzenész csajok léptek színpadra. A nagy sikerre való tekintettel, március 2-án, a Dürer Kertben ismét átveszik a hatalmat a lányok és egy fergeteges bulit csapnak!

Tavaly márciusban, 41 zenész csajt sikerült egy színpadra hozniuk a szervezőknek. Idén is meglepetésekkel készülnek a lányok, s a próbákról közzétett fotók, zenés ajánlók már sejtetik, hogy aki ellátogat a Dürer Kertbe, felejthetetlen élményben lesz része.

A csajok a feldolgozásoktól kezdve, az egyes bandák saját szerzeményeiig, sőt az akusztikustól, a vad zúzásig, mindenfélét fognak játszani.

Idén is zenélni fog a Vasmacska, a Holy Chicks, a Buttercup, s ha csak név szerint említem, Kucsera Lilla, Tiszai Vivien, Karai Anna és így tovább… Ugyanakkor, olyan vendégelőadókat is meghívtak a csajok, akik nemrég zenélnek, s ez egy jó alkalom számukra, hogy megismerkedjenek a kollégáikkal, ha mondhatom így.

A Dáma Lárma többek között azért is kiváló ötlet, mert összegyűjti a rocker csajokat, akik tehetséges zenészek, és inspirálják azokat, akik még csak szeretnének azok lenni.

{tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}…Merj az álmaidnak élni, és vágj bele a zenélésbe!…{/tweetme} – üzeni a Dáma Lárma kezdeményezés.

További információk az esemény facebook oldalán!

Forrás, fotó: Dáma Lárma 2. facebook

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x