HírekMotor felszerelésMotorbemutatóMotorok

Hamarosan jönnek a legnagobb újdonságok online, de addig is itt vannak a 2022-es Harley-Davidson modellek

2022 Harley-Davidson Fat Bob 114
Reflektorfényben a 2022-es Harley-Davidson modellek, itt vannak az ikonikus cruiser, sport, kaland-túra és túramotorok, valamint trike-ok. A legnagyobb újdonságokat és a limitált CVO motorokat egy külön online eseményen leplezik le január 26-án 17 órakor.

“Már nagyon várjuk a január 26-i bemutatónkat a 2022-es modellekkel a “Tovább. Gyorsabban.” világpremieren – remélem sokan követnek majd minket!” mondta Jochen Zeitz a Harley-Davidson elnöke, vezérigazgatója. A bemutató élőben január 26-án ezen a linken regisztrálva nézhető meg.

2022-es HARLEY-DAVIDSON MODELLEK

SPORT KATEGÓRIA

2022 Harley-Davidson Sportster S

A Harley-Davidson® Sportster® S egy erős cruiser motor, amely a hihetetlen erőt ötvözi a legújabb fejlesztésekkel és a féktelen stílussal. A modell 121 lóerős Revolution® Max 1250T blokkja könyörtelen, azonnali gázreakciót nyújt vezetőjének. A feszes, könnyű alváz és a prémium felfüggesztés együttesen kiváló úttartást és kezelhetőséget biztosít. 2022-ben a Sportster S metál fekete színben és még két új fényezéssel érhető el: homokszürke és ásványi metálzöld.

KALAND-TÚRA KATEGÓRIA

2022 Harley-Davidson Pan America 1250 Special
2022 Location Photography

2021 februári bemutatása óta a Pan America™ 1250 Special és a Pan America™ 1250 túraendurók meghódították a túramotorok világát. Valójában a Pan America 1250 Special az első számú kaland-túramotor lett Észak-Amerikában, a motorcycle.com-on az év legjobb kalandmotorja és motorkerékpárja címet kapta.

A masszív, erős, új technikával felszerelt járműveket az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy önbizalmat keltsenek a motorosokban és a kalandozás szellemét nyújtsák terepen és úton egyaránt. 2022-re még jobb TFT-kijelzővel szerelték fel őket, és normál körülmények között 10 másodpercről 3-5 percre meghosszabbították a lejtmenet vezérlés aktívált idejét. A Pan America 1250 Special modell új színválasztéka a kék-fehér színkombináció.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

CIRKÁLÓ KATEGÓRIA

Új fényezések, egyedi stílus a nosztalgikustól a nagyon modernig.

2022 Harley-Davidson Softail StandardSoftail® Standard: Nyers, lecsupaszított bobber stílusával ez a motor egy üres vászon a testreszabáshoz. A 2022-es újdonság, az Annihilator öntött alumínium kerekek fényes fekete bevonattal helyettesítik a küllős kerekeket.

Heritage Classic 114: Az örök amerikai cirkáló, látványos vintage részleteket és tiszta rock and roll stílust kínál. 2022-ben új króm díszítéses és matt fekete változatban is elérhető. A díszítőelemek közé tartozik a fényes fekete hátsó lámpasor, a szélvédő tartókonzolok, az első lámpák és az irányjelzők, fekete tükrök és villabefogók, fekete eloxált kerékagyak és küllők, valamint matt fekete kipufogóvédők krómozott kipufogóvégekkel. A króm díszítésű modellt fekete 9 küllős öntött alumínium vagy krómozott felnikkel kínálják; a fekete díszítésű változatot fekete 9 küllős öntött alumínium vagy fekete mart felnikkel rendelhető.

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük