fbpx

Motoros műsor a Rock TV-n

rock tv1Fennálásának tizenhatodik évében a Wild motoros magazin immár televíziós babérokra is tör.

Decemberben indul a Wild magazin motoros műsora Born to be Wild címmel a műholdas RockTV-n, melyet Európában az Év zenei csatornájának is jelöltek. A csatorna szellemisége és zenei kínálata igen közel állnak a magazinéhoz, hisz a rockzene és a motorozás összefonódó fogalmak.

A Rock TV sugárzása a kábeletelevíziós hálózatokon keresztül lefedi Magyarország és a határhoz közeli területek jelentős részét, de az interneten keresztül is élőben követhetőek a műsorok. A motoros műsort minden bájkernek érdemes lesz nézni, hiszen lesz benne minden, ami a motorozáshoz, épített motorokhoz, hot rodokhoz, rockzenéhez kapcsolódik.

A Born to be Wild című, fél órás magazinműsor kéthetente csütörtökön jelentkezik új részekkel este 19 órától, ezen kívül pedig minden epizódnak legalább 4 ismétlése lesz, ha esetleg lemaradnál róla. Azelső adást december 22-én láthatod.

rock tv2

CsamShop motoros pólók 2023 május

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x