fbpx
HírekKultúraMotorokMotoros filmMotorozás

Tudtad, hogy Wonder Woman motoros csaj?

gal gadot motorcycleA gyönyörű izraeli színésznő, Gal Gadot, akit Wonder Woman-ként ismerhetett meg a világ, a civil életben a motorozás szerelmese, no és egy 2006-os Ducati Monster S2R-é. Bár, mióta két kislánya megszületett, inkább velük foglalkozik, minthogy a szenvedélyének hódoljon – olvasni róla.

A Halálos iramban 5-6-7. című, Vin Diesel filmekben Gal megmutathatta motoros tudását, és az alkotás kedvéért, szakértőktől tanult meg még jobban két keréken vezetni.

Persze, a színésznő, mióta anya lett, elkezdte hanyagolni a motorozást. De mindez a tényeken nem változtat, sőt, akinek a szíve a motorozásé, az úgysem tudja örökre abbahagyni…

Gal 1985. április 30-án született Petah Tikvaban, Izraelben. Édesapja mérnök, édesanyja pedig tanárnő. Nem meglepő, hogy Gal 18 éves korában Miss Israel lett, s modellkedett, tévésorozatokban játszott. Ugyanakkor, a jogi pálya érdekelte.

Olvass cikkeket arról, hogy lehet összeegyeztetni a motorozást az anyasággal!

20 éves korában, mint sorstársainak, be kellett vonulnia az izraeli hadseregbe, a kötelező 2 éves katonai szolgálatra. Itt tanulta meg a fegyverek kezelését, aminek a későbbiekben sok hasznát vette a filmes karrierje során, hiszen nem kellett megtanítani neki és kaszkadőr sem kellett helyette…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nemzetközileg a Halálos iramban 3 filmje miatt vált ismertté, majd, amikor 2016-ban megkapta a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala című filmben Wonder Woman szerepét, egyenes út vezetett a teljes sikerhez. Mutatja ezt az azóta önálló szupercsajos film is.

A csodaszép színésznő már elkelt, 2008-ban ment férjhez egy izraeli ingatlanfejlesztőhöz, Yaron Varsanohoz, akivel két gyermekük született: 2011-ben Alma, 2017-ben pedig Maya.

Egyelőre háromszor alakította Wonder Woman szerepét, de várjuk a folytatást, milyen filmekben fog feltűnni a színésznő!

wonder woman gal gadot

Forrás: Wikipédia
Fotók: fromthegrapevine.com; glamour.com

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x