CsajokMotoros csajok

Horváthné Pörzsölt Lívia

porzsolt livia 1Az életemben a motorozás gyerekkoromban kezdődött. 10 éves lehettem, mikor az unokatesóm a Simson Starján tanított motorozni, ami nagy élmény volt számomra. Gondoltam, ezek után nem kell többet a biciklit tekernem…

 

Szüleim is fiatalon kezdték a motorozást. Mindig volt motorunk, akkoriban egy Simson Schwalbénk is volt, ha tehettem azzal közlekedtem, igaz csak a földes utakon. 14 évesen vizsgáztam kismotorból, ezután minden út szabaddá vált. 18 évesen megszereztem a B jogsit, majd  középiskolák, házasság, gyerekek, a motor háttérbe szorult, fő közlekedési jármű a kocsi lett.

Mindig is álmom volt a nagy motor jogsi anyukám példáját követve, akinek most 50 éves az A jogsija. Engem a sportmotorok vonzanak, őneki pedig egy 650-es Yamaha Drag Star-ja van. Sokat motorozunk együtt, igaz én csak a háta mögött ülve.

Mi is részt vettünk 2018. május 5-én a Dunaegyházi túrán, ahol nagyon jó csapat jött össze. Számomra felejthetetlen élmény marad egy életre. Sok erőt és motivációt kaptam tőletek. 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Köszönöm! Eldöntöttem, hogy nincs mire várnom, valóra váltom az álmom. Május 9-én beiratkoztam az A kategóriás jogosítványra. A motort is ki tudtam már próbálni, amin vizsgázni fogok. Örömömre leér a lábam a 158 centis magasságommal.

Jelenleg gyűröm a KRESZT a 4 gyermekem és a munkahelyem mellett. Ha a Jóisten is úgy akarja, most már egyenes út vezet a CÉL-ig!

porzsolt livia 3porzsolt livia 3

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük