CsajokMotoros csajok

Vigh Nikolett

vigh nikolett 3Nálam ez nem egy gyerekkorban kialakult rajongás. Ezelőtt 8 èvvel nem is gondoltam a motorokra. Valahogy fel sem figyeltem rájuk, csupán csak akkor, mikor egy gyorsasági motor elhúzott mellettünk ès megijedtem, mert olyan hangos volt ès váratlan.

 

Vadnak, fèlelmetesnek ès felelőtlennek gondoltam bizonyos előzèseket. Ma már tudom, hogy a motoros szemszögèből persze ez más. Viszont első komolyabb motoros èlmènyem az volt, mikor a barátom rábeszèlt, hogy menjek egy kicsit a nővèrèvel, nem fog gyorsan menni csak, hogy megtudjam milyen.

Bevallom, akkor nagy problèmát jelentett a bukósisak felvètele, mert azt hittem, hogy bennragad a fejem… Amikor elszántan magam – aminek a mai napig örülök, hogy megtettem – olyan felejthetetlen èlmènnyel ajándèkozott meg, ami elindított bennem valamit. Ettől kezdve izgatottan vártam, hogy mondja szívesen elvisz megint, mert múltkor is ahhoz képest, hogy először voltam utas, èszre se vette, hogy ott vagyok.

Ezt követően a párom is megcsinálta a jogsit ès 2 èvig vele motoroztam. Annyira jó èrzès volt mèg utasnak lenni is, hogy ezt soha nem gondoltam volna. Annyira megbabonáztak a kètkerekűek, hogy az már beteges volt. Izgatott lettem, ha láttam egy motorost, ès irigyeltem, annyira vágytam, hogy èn is közèjük tartozzam. Ha meghallottam egy hangos gèpet, folyton libabőrös lettem.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

vigh nikolett 2Majd mindezek után 2017. nyarán beiratkoztam A1-es tanfolyamra, de fèltem, mivel alacsony vagyok, nem tudom majd megtartani a motort. Mint kiderült, alábecsültem magam. Az ősszel sikerült is levizsgáznom, de sajnos akkor mèg nem tudtam venni magamnak motort. Türelmesen kívártam az áprilist, amikor vègre eljött a pillanat, hogy megvegyem a saját motorom.

Nagyon szeretem a kis piros angyalkámat, ami egy Honda CBR 125. 

vigh nikolett 1Örülök, hogy egy ilyen közössèghez tartozhatok, akik annyira segítőkèszek, ha az ember bajban van imádom a motorosokat!

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük