fbpx
KultúraMotoros zene

Szelfiztél Lana Del Rey-el a Sziget Fesztiválon?

lana del rey sziget 2018Sok internetes portálon lehet olvasni, hogy az amerikai énekesnő, Lana Del Rey „beszelfizte” magát a magyar rajongók szívébe. Ha voltál a koncerten, meséld el az élményeidet!

Az idei Sziget Fesztivál egyik legjobban várt fellépője volt Lana Del Rey, akit már évek óta vártak ide, s most végre hintástól-pálmafástól elfoglalta a nagyszínpadot.

Lana-nak nagyon jól áll az egyszerűség és ezt ki is használja valószínűleg a stylist-ja is, mert egy egyszerű fehér, virágos ruhában érkezett a színpadra. Elénekelt pár számot, majd lesétált a közönséghez és szelfizett, beszélgetett velük, persze az őrző-védők szigorú felügyelete alatt. Közvetlensége, mosolya teljesen elbűvölte az embereket.

Persze, azért nem sikerült minden tökéletesre, mert azt mondta az énekesnő, hogy jó „újra” itt lennie. (Nos, megint összekevertek bennünket egy másik nagyvárossal, mint lenni szokott?)

Lana Del Rey, motorosok között igazán kedvelt száma a Ride, ahol is az a bizonyos hinta szerepel – a nagy jelenet, amikor hintázik a semmiben… A melankolikus dal igazán illik az énekesnő búgó hangjához.

Egy ideig botrányaitól volt hangos az internet, de azt hiszem, manapság mintha már nem ez lenne a fő téma… Eleinte ő volt a „milliomos papa lánya, aki énekelget kicsit”, de nem mindennapi hangja van, az tény.

A Szigeten sikerült azt az emléket hagynia a rajongókban, hogy emberközeli, nem pedig egy elérhetetlen hercegnő, aki a színpadról tekint le alattvalóira.

Forrás: index.hu
Fotó: Lana Del Rey twitter

Ott voltál Lana Del Rey koncertjén a Sziget Fesztiválon? Mesélj!

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x