fbpx

Szerepel a tetováltatás az újévi fogadalmaid között?

tattoo girl 2018Igen, minden év elején elsütjük ezt a dolgot, hogy „újévi fogadalom”. Hiába unja már mindenki, de tíz emberből kilenc biztosan megfogadott valamit szilveszter éjjel. Te is így tettél?

Lehet, valakinek természetes, hogy varratja magát, más viszont ilyen-olyan okokból, de nem-, vagy nehezen teheti meg. Nos, azt hiszem, az ilyen embereknek nagy szó a tetoválás, és szerepelhet az újévi fogadalmak között.

Ha valaki évek óta szeretne már egy mintát magára varratni, esetleg most érett meg benne teljesen az elhatározás, valamint az, hogy pontosan mit szeretne, tegye meg!

Ha valakivel történt valami emlékezetes – legyen szó jó vagy rossz dologról – és szeretné ezt megörökíteni a bőrén, hogy igazán maradandóvá tegye, hajrá!

Ha csak részegen, szilveszter este megfogadtatok valamit a barátokkal, és nem nagyon eszement, mármint józan állapotban sem megbánni való, irány egy tetováló szalon!

És még folytathatnám az okokat… Mondj egyet te is!

Fotó: Laser Skin Couture

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x