HírekKultúraMotoros film

Ősszel újra motoron a Tetovált lány!

tetovalt lany ducati monster 2018Stieg Larsson Millennium-könyvsorozatának nem csak az olvasók, hanem a mozinézők között is nagy sikere volt. A Tetovált lány újabb részében, amely az „Ami nem öl meg” címet kapta, Lisbeth Salandert ezúttal Claire Foy színésznő alakítja.

Az író, Stieg Larsson váratlan halála után, David Lagercrantz folytatta a sorozat írását – a negyedik kötet az „Ami nem öl meg”, s már megjelent az ötödik is, „Mint az árnyék” címmel.

Az „Ami nem öl meg” forgatókönyvét Steven Knight írta, s a rendező Fede Alvarez, aki olyan alkotásokat mondhat magáénak, mint a Gonosz halott remake-je és a Vaksötét.

A női főszereplőt, Claire Foy-t többek között a The Crown II. Erzsébet királynőjeként láthattuk a mozikban, s játszott A boszorkányvadász című filmben, Nicolas Cage-el.

claire foy lisbeth salander

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az újabb Tetovált lány részben sem hazudtolja meg magát Lisbeth, aki ugyanúgy igazságot szolgáltat a nőket bántalmazó férfiakkal szemben, s az előzetesből érezhető a film komor hangulata, amelyet soha nem látott helyeken forgattak. A kulcsszavak ugyanúgy, mint eddig: tetoválások, motor, bőrcucc, őrület, fortély, örökké tartó vendetta.

A filmsorozat először Larsson szülőhazájában, Svédországban élt meg 3 részt – a Tetovált lány; A lány, aki a tűzzel játszik; A kártyavár összedől -, amelyekben Noomi Rapace játszotta Lisbeth-et.

Noomi Rapace Rooney Mara Lisbeth Salander

Az amerikai változatban pedig, Rooney Mara alakította a nehéz sorsú „bosszú angyalát”, s Daniel Craig játszott vele a filmben, David Fincher rendező irányítása alatt.

{tweetme buttontext=Kattints és Tweetelj!}…A bosszú angyala idén Ducati Monster-en érkezik – újra itt a Tetovált lány, Lisbeth Salander, aki nem tűri az igazságtalanságot!…{/tweetme}

Forrás: port.hu, filmsomnia.hu
Fotó: geordiebiker.wordpress.com, Critical Hit, ismorbo.com

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük