CsajokTetkó a csajokon

Fae Raven a tündérarcú fétismodell

Fae Raven 7Mikor sokat lóg az ember a Neten, a sok szemét között, érdekességekre is rátalálhat.

Így került elő a Világháló zavaros mindenségéből jelen körülmények között bemutatásra kerülő londoni leányzónk, aki, igen elfoglalt tetovált-modell hírében áll.

Első körben arról kezdtem faggatni, hogy hányadán áll a matematikával, majd szép lassan átcsúsztunk a művészetek területére, és valamivel később a tetoválások világához is elérkeztünk. Fae elég pontosan tudja, kikkel kell tetováltatni a környezetében…

Fae Raven: – Hey Tattoo olvasók! Az én nevem Fae Raven. Londoni pin-up/fetish modell vagyok. Utálom a matematikát, tutira vehetitek, hogy egyetlenegy egyenletet sem tudok megoldani normálisan! A suliban az erősségem az angol nyelv és a művészettörténet volt. Szóval, minden ezekkel összefüggő téma érdekel…

A weboldaladon azt írod magadról, hogy walesi-kelta leányzó vagy… Hol nőttél fel? Mesélnél kicsit a gyermekkorodról?

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Fae: – Ez a bemutatkozó a weboldalam egyik kelléke! Kislánykoromban – valójában – Anglia déli részén nőttem fel. Igazából, mindig ezen a vidéken éltem. Rettentően balhés gyerek voltam, mindig rosszat csináltam, rossz emberekkel barátkoztam, rühelltem az egész világot, és úgy éreztem minden és mindenki ellenem van. De azt hiszem a legtöbb tini így van ezzel … Gyűlöltem iskolába járni, elég antiszociális, visszahúzódó lány voltam a suliban. Bezárkóztam a magam kis világába, végül elkezdtem fotózni és egyéb művészi-kreatív tevékenységet végezni. 18 éves koromra már annyira rossz társaságba keveredtem, hogy majdnem elpusztítottam magamat. A művészetnek és a családomnak köszönhetően végül mégis sikerült rendbe szednem az életemet. Igazából, nagyon sokat köszönhetek a szüleimnek, hiszen ők mindig mellettem álltak, és kirángattak a bajból, ha éppen abban voltam. Mára teljesen rendben vagyok, boldognak érzem magam, és büszkének arra, amit eddig véghezvittem!

De gondolom, azért a kelta mitológiából van legalább egy kedvenc karaktered?

Fae: – Aha! Szabad azt mondanom, hogy a tündérek!?

Elég sok képed van a weboldaladon. A modellkedés kitölti az életedet?

Fae: – Ahogy mondod! Elég sok képem van már, és vélhetően egyre több lesz belőlük. A modellügyletek elég sok időmet veszik el, főleg mióta leszerződtem a Girl Management-tel múlt szeptemberben. Szóval, van munkám bőven, de én ezt imádom is! Ugyanakkor, nem gátol meg abban, hogy elég időt tölthessek a családommal, akik nagyon fontosak nekem. Például, egész Karácsonykor otthon lóghattam!

 

A következő oldalon folytatódik, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük