fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
Hírek

A motoros nők kevesebb balesetet okoznak

csajbiztositasEddig csak mendemonda volt, hogy a nők biztonságosabban vezetnek.

Egy angliai biztosítási cég az elmúlt egy év elemzése alapján megállapította, hogy egyre több motoros nő vesz részt a közlekedésben (közel 15%-kal több), ráadásul sokkal kevesebb közlekedési baleset éri őket, mint férfitársaikat.

Ráadásul, míg a pasik nagyrésze a jogosítvány megszerzése után nem érzi szükségesnek, hogy részt vegyen különböző továbbképzéseken, addig a csajok sokkal fogékonyabbak a különböző biztonság- és vezetéstechnikai tréningekre.

Miután számszerűen kimutatható, hogy kevesebb balesetben érintettek a nők, egyre több angliai biztosítótársaság döntött amellett, hogy a hölgyek biztosításának árát csökkenti.

Reméljük előbb-utóbb hazánkban is kedvezményekben részesítik majd a biztosítótársaságok a női motorosokat!

Ha kíváncsi vagy, mit gondolnak a magyar csajok, illetve rendőrök a magyar motoros nőkről, nézd meg ITT az ECHO TV Ne legyen áldozat című műsorában leadott riportot, ami az 5. Nemzetközi Női Motoros Napon készült!

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x