fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

A motoros nők kevesebb balesetet okoznak

csajbiztositasEddig csak mendemonda volt, hogy a nők biztonságosabban vezetnek.

Egy angliai biztosítási cég az elmúlt egy év elemzése alapján megállapította, hogy egyre több motoros nő vesz részt a közlekedésben (közel 15%-kal több), ráadásul sokkal kevesebb közlekedési baleset éri őket, mint férfitársaikat.

Ráadásul, míg a pasik nagyrésze a jogosítvány megszerzése után nem érzi szükségesnek, hogy részt vegyen különböző továbbképzéseken, addig a csajok sokkal fogékonyabbak a különböző biztonság- és vezetéstechnikai tréningekre.

Miután számszerűen kimutatható, hogy kevesebb balesetben érintettek a nők, egyre több angliai biztosítótársaság döntött amellett, hogy a hölgyek biztosításának árát csökkenti.

Reméljük előbb-utóbb hazánkban is kedvezményekben részesítik majd a biztosítótársaságok a női motorosokat!

Ha kíváncsi vagy, mit gondolnak a magyar csajok, illetve rendőrök a magyar motoros nőkről, nézd meg ITT az ECHO TV Ne legyen áldozat című műsorában leadott riportot, ami az 5. Nemzetközi Női Motoros Napon készült!

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x