fbpx
CsajokTetkó a csajokon

Egy újabb őrület: a hangos tetoválás! Bevállalnád?

soundwave tattooAz okostelefonok megszületése után várható volt egy ilyen ötlet, mint a hangos tetoválás. Kell egy alkalmazás a telefonodra, amely beolvassa a rád varrt képet és kapcsolja hozzá a megfelelő hangzást.

A Skin Motion oldalán látható az újdonság, a soundwave tattoo, melyhez azért sok dolog szükséges: a feltetovált mintának pontosan egyeznie kell a képfájlal, mely a telefon alkalmazásában van tárolva. 

A képfájlnak pedig egy adott hangfájlhoz kell kapcsolódnia, ami bármi lehet. Valószínűleg úgy működik ez az egész, ha mondjuk a példának okáért az alább látható videot vesszük, hogy a hölgy kedvence ugatását felvette a telefonjával…

… majd a hangfájlt feltöltötte a mobilalkalmazáshoz, amely generált egy soundbite hullámképet. A leányzó ezután elballagott a tetoválóhoz, felvarratta a hullámképet, és ezután már csak be kellett olvastatnia a telefonnal, ami lejátszotta a kutyus hangját.

Fotó: youtube

Tetováltatnál magadra hangos tetoválást?

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x