fbpx
CsajokTetkó a csajokon

Várja vendégeit a világ első gyerek tetováló szalonja!

sadie-hennessy-tattooÉs tényleg! Vannak szülők, akik simán elvinnék csemetéiket varratni…

A napokban olvastam ezt a hírt az Offline-on. Az angliai hölgy, akinek a fejéből kipattant a nem mindennapi „teszt”, a polgárpukkasztás után leszűrhette a megfelelő tapasztalatokat. De mi is…!

„Sadie Hennessy egyszerűen imádja provokálni az embereket, ezért a minap indított egy különleges street projektet, amivel igazán megbotránkoztatta városkája lakóit.

Az Anglia délkeleti részén található Whitstable-ben egy rég bezárt üzlet ajtaját teleplakátolta azzal, hogy itt hamarosan egy gyermektetováló üzlet nyílik.

A célja az volt, hogy felhívja a figyelmet a gyermekek helytelen nevelésére, ám nem létező vállalkozására a legnagyobb meglepetésére többen is jelentkeztek.

A plakátokon lévő telefonszámon keresztül összesen tíz ember jelentette be ide a gyermekét tetoválni, illetve tízen hívták fel őt mélységes felháborodással.

Hennessy teljesen megdöbbent, hogy valaki tényleg elhozta volna ide a gyermekét. Bár megjegyezte, döbbentsége hamar elmúlt, hiszen nap mint nap lát “Jövendőbeli pornósztár” feliratú pólóban kisbabákat.

“A gyermekeknek addig kell gyermeknek maradni, ameddig csak lehet” – mondta a művésznő.”

Írd le a véleményedet a Sadie által felvetett témával kapcsolatban!

0 0 votes
A cikk értékelése

Csajok a motoron kötött sapka bojttal és hímzett logóval

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x