fbpx
HírekKultúraMotoros film

Norman Reedus, a zombi-sorozat sztárja motoros valóságshow-ban köszön vissza

norman reedusA „The Walking Dead”, azaz a mostanság oly sikeres, zombis filmsorozat egyik népszerű figurája, Norman Reedus új szerepben lesz látható. Az új valóságshow különböző amerikai városok motoros kultúrájába enged majd betekintést.

Reedus, aki a élő halottak világában, a filmsorozat béli Daryl Dixon-t alakítja, most városról-városra fog utazni motorján, és motorkerékpár gyűjtőket, motorszerelőket és igazi motorépítő művészeket fog faggatni életükről, munkájukról, szenvedélyükről. Az új motoros arcok megismerése közben természetesen meg-meg pihen motoros bárokban és tetováló szalonokba is ellátogat.

Norman Reedus személye elég hiteles a motorosok világában, mivel maga is jó néhány motor birtokosa, és szívesen pattan nyeregbe. A valóságshow-ban is saját motorján, egy speciálisan átalakított Triumph Scrambler-en láthatjuk viszont, melyet a Georgia-ban forgatott zombis filmben is használt. Az AMC csatornán látható, hat részes, epizódonként egy órás műsor minden egyes részében egy-egy színész vagy zenész fog Reedus-hoz csatlakozni, így az adott alkalmi partnerről is sok újat megtudhatnak majd a nézők.

A színész arra a kérdésre, hogy mit jelent számára a motorozás, a következőket válaszolta: „Ha motorozom, igazán ki tudom engedni a gőzt. Motoron ülve olyan hangulat kerít magába, melyet sehol máshol nem élhetek át. Kinyílik számomra a világ, magamba szívom a szabadság érzését, és közben magam mögött hagyok minden gondot.”

CsamShop motoros pólók 2023 május

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x