HírekKultúraMotoros film

Motoros filmek a Netflixen 2021-ben

Motoros filmek a Netflixen 2021-benMivel már egy éve nem lehet menni sehova, főleg moziba nem, még tavaly előfizettem a két legnagyobb streaming szolgáltatónál. Elsősorban a vígjátékokra lövök – az a legegészségesebb manapság – de folyamatosan keresem a motoros filmeket is.

A két szolgáltató közül nekem a Netflix jött be jobban (nem kapok érte pénzt, hogy ezt írjam, tényleg ez a véleményem). A másik a HBO GO. Ott anno a Szívek Szállodája utolsó évada miatt regisztráltam. Bár azt sikerült a 30 napos próbaidőszak alatt megnéznem, a karantén alatt úgy döntöttem, befizetek. Havi 1890 Ft-ot kibírok.

A Netflix drágább, 2490 Ft havonta, viszont jóval többet is nézem. Nagyjából minden este, csak ritkán van kivétel mostanában. Míg a HBO GO-t a Google chromecasten keresztül tudom telefonról nézni (ez egy TV okosító buta tévékhez), a Netflix rajta van a médialejátszónkon. Mivel többnyire lusta vagyok átdugdosni a vezetékeket, általában marad a Netflixen. (Tudom, megoldás lenne egy HDMI kábel elosztó… majd lehet, hogy beszerzek egyet.)

A hátránya mindkét szolgáltatónak szerintem, hogy sok film nincs szinkronizálva, és van, ami magyarul feliratozva sem. Engem többnyire nem zavar, ha svédül nézek egy filmet magyar felirattal, de a gyerekeknek elég kevés jó filmet találtam a kínálatukban (még csak az egyik tud úgy ahogy olvasni). Nagyrészt olyanokat, amiket már unalomig néztünk máshol.

A két streaming szolgáltató rendszere más

A HBO GO-n csak úgy tudok filmet nézni, ha valami konkrétumot keresek. Az ajánlásai általában nem jönnek be. Szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hányszor fordult elő, hogy elkezdtem egy filmet, amit számomra érdekesnek talált a program.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A Netflix valahogy ügyesebben figyeli a preferenciáimat és ajánlgat érdekes filmeket. Ez alatt azt értem, hogy többnyire vicces, romantikus filmeket javasol. Persze ha sok ilyet nézek egyhuzamban, akkor átcsúszik a tini-vígjátékokba vagy a teljesen bugyuta, vagy ordenáré humorú, szívós filmekbe. Akkor be kell durvítani és jöhetnek a motoros filmek.

Szerencsére ezekből is van pár az ajánlataik között. Most megint ezek vannak nálam terítéken, szóval rákerestem, hogy mi a kínálat motoros filmekből idén a Netflixen.

 

Nincs még vége, lapozz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük