fbpx

Motoros filmek a Netflixen 2021-ben

Enrico Piaggio: Vespa

Legutóbbi motoros filmélményem ez a film a Netflixen. Ráadásul magától ajánlotta a rendszer. Nemcsak azért örültem meg neki, mert motoros, hanem mert az olasz nyelvet is imádom. Azt hiszem, nincs is magyar szinkronja csak felirattal nézhető.

Ahogy a címe is utal rá, ez a 2019-es a film a Vespa történetét meséli el. Abszolút aktuális a téma, hiszen az olasz márka épp idén ünnepli 75. évfordulóját.

Nekem nagyon tetszett a film hangulata, és maga a történet is arról, ahogy egy vállalkozó megmenti a cégét egy szuper ötletnek köszönhetően. Szerintem érdemes megnézni.

MAD MAX: Fury Road

Nem kimondottan motoros film, de mivel a legendás Mad Max folytatása, megérdemli, hogy megemlékezzünk róla. Nekem ezek a posztapokaliptikus történetek nem jönnek be, bár vannak akik szerint jobb ha mindenre felkészülünk, főleg az után, ami egy éve zajlik a világban.

Mad Max: A harag útja

Burn out

A Burn Outot még korábban láttam, valamikor télen. Ránézésre ez a 2017-es, francia akció-krimi nem az én világom, és nem csak azért, mert sportmotor van a bemutató képen. Az egész film sötét, mindenki nagyon szigor, és feszegetik az ember idegeit.

A történet szerint a superbike versenyző Tony drogfutárnak áll, hogy jó pénzt keressen. Kétségtelenül jó sokat motoroznak ebben a filmben, és természetesen nagyon gyorsan.

Ghost Rider: Spirit of Vengance

A Ghots Rider 2012-es folytatása a Bosszú Ereje címmel került a magyar mozikba. Sajnos nekem a képregény adaptációk sem a kedvenceim, ahogy a szuperhősök sem. Tudom, túl válogatós vagyok.

Számomra Józsa Imre magyar hangja is elrontja a Nicolas Cage élményt… már ha létezik ilyen. Az, hogy egy lángoló fejű motoros próbálja elpusztítani a sátánt, szerintem manapság csak az alsósoknak érdekes. A 8 éves fiam szívesen megnézné, de neki én nem engedem.

12 éven aluliaknak nem ajánlott, de mire megnézhetné, már nem fogja érdekelni szerintem.

Blood father

Esküszöm, nem emlékszem, hogy láttam-e ezt a filmet vagy csak meg akartam nézni. Még úgy sem, hogy megnéztem az előzetesét. A Netflixen még nem értékeltem, úgyhogy gyanús.

A 2016-os francia akciófilmben Mel Gibson játssza a főszerepet. Edina korábban megnézte és ITT írt is róla. Ő nem volt elájulva tőle. Mivel azonban vannak benne motorosok, motorok, meg egy kicsit öregecske Mel Gibson, egy estét talán megér. A Port.hu-n 7,2-re értékelték, az IMDB-n 6,4-re. Döntsd el te, hogy kinek van igaza!

Az utolsó emberig

Nincs még vége, lapozz!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x