fbpx

A motoros csaj bugyiban menekül – de mi elől?

az egyezseg honda motorAz egyezség című film csupa horror, borzongás és találgatás. Nem tudod, ki a gyilkos – élő-e vagy holt. A dögös motoros csaj, megbosszulja testvére halálát. És persze, egyszál semmiben menekül egy 1970-es Hondával…

The Pact – Az egyezség című filmet még 2012-ben készítették – nemrég találtam rá. Két nővérről szól, akik nem szólnak egymáshoz hosszú évek óta, de anyjuk halálakor kénytelenek rá.

Nicole és Annie, az anyjuk régi házában találkoznának, de mire Annie odaér motorjával, a testvére sehol. Innen kezdődik a pokol – parajelenségek, látomások, őrült álmok gyötrik Annie-t, aki azt gondolja, Nicole – a szokásos módon – csupán lelépett, itthagyva a kislányát.

Így Annie-nek, nem csak az eddig nem igazán gyakorolt nagynéni szerepével kell szembenéznie, hanem valami sokkal rosszabbal. Kísértettel, pszichopatával? – Mindkettő vagy egyik sem?

Egy szörnyű titok lappang anyjuk múltjában, s a végére kell járni! 2012-ben Ross M. Dinerstein rendezte, s a főszerepekben Caity Lotz (Annie), Agnes Bruckner (Nicole), Casper Van Dien (Bill Creek) láthatóak.

az egyezseg horror film 2012

Annie a magányos motorost testesíti meg, akinek megvan a múltja, s nem valami barátkozós típus. Küzdelme önmagával, a paranormális erőkkel, egy brutális vég előszelei.

az egyezseg horror film

A teljes film megtalálható a youtube-on. Nézz bele, vagy nézd meg!

Forrás: port.hu
Fotók: Horrorpedia, IMCDb.org

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x