HírekKultúraMotorokMotoros filmMotorozás

A motoros csaj bugyiban menekül – de mi elől?

az egyezseg honda motorAz egyezség című film csupa horror, borzongás és találgatás. Nem tudod, ki a gyilkos – élő-e vagy holt. A dögös motoros csaj, megbosszulja testvére halálát. És persze, egyszál semmiben menekül egy 1970-es Hondával…

The Pact – Az egyezség című filmet még 2012-ben készítették – nemrég találtam rá. Két nővérről szól, akik nem szólnak egymáshoz hosszú évek óta, de anyjuk halálakor kénytelenek rá.

Nicole és Annie, az anyjuk régi házában találkoznának, de mire Annie odaér motorjával, a testvére sehol. Innen kezdődik a pokol – parajelenségek, látomások, őrült álmok gyötrik Annie-t, aki azt gondolja, Nicole – a szokásos módon – csupán lelépett, itthagyva a kislányát.

Így Annie-nek, nem csak az eddig nem igazán gyakorolt nagynéni szerepével kell szembenéznie, hanem valami sokkal rosszabbal. Kísértettel, pszichopatával? – Mindkettő vagy egyik sem?

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egy szörnyű titok lappang anyjuk múltjában, s a végére kell járni! 2012-ben Ross M. Dinerstein rendezte, s a főszerepekben Caity Lotz (Annie), Agnes Bruckner (Nicole), Casper Van Dien (Bill Creek) láthatóak.

az egyezseg horror film 2012

Annie a magányos motorost testesíti meg, akinek megvan a múltja, s nem valami barátkozós típus. Küzdelme önmagával, a paranormális erőkkel, egy brutális vég előszelei.

az egyezseg horror film

A teljes film megtalálható a youtube-on. Nézz bele, vagy nézd meg!

Forrás: port.hu
Fotók: Horrorpedia, IMCDb.org

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük