EseményekHírekMotorokMotoros túraMotorozás

Nyerj bukósisakot és motoros túrát 3 500 € értékben!

R2 Schuberth nyeremenyjatekAlig, hogy előrukkolt a német gyártó az új, sportos és vadítóan izgalmas bukósisakokkal, rögtön egy nyereményjátékkal is megörvendeztettek minket!

Nem titok, hogy nagy erőkkel terjed a gyártó a fiatalok és a fiatalos felfogásúak (azaz gyakorlatilag minden motoros) körében. Ezt meglovagolva kitalálták, hogy megörvendeztetik a sok rajongójukat, méghozzá nem is akármivel!

Akik jelentkeznek a versenyre, egy új SCHUBERTH R2-t, sőt akár egy 3 500 € értékű motoros túrát is nyerhetnek! Hogy hogyan? Regisztráció után kétféle versenyben vehetünk részt, az egyik a nyereménysorsolás, de esélyeinket nagyban növelhetjük, ha feltöltjük egy jól sikerült, kedvenc képünket és gyűjtjük a szavazatokat.

Az alábbi linken lehet regisztrálni: http://r2me2.schuberth.com/en/

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mindenkinek nagyon szorítunk! Ha pedig még a verseny lezárta előtt szeretnétek egy vadonatúj R2-t, bátran nézzetek be boltunkba! Sok sikert!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük