HírekMotorokMotorozás

Vezetéstechnikai képzés indul Honda motorkerékpár tulajdonosoknak

A Honda vállalat megalapítása óta prioritást élvez a járművezetők biztonsága, ezért számos olyan fejlesztéssel büszkélkedhet, amelyek világelsők voltak a motorkerékpár és személyautó gyártásban. Emellett a közlekedésbiztonság javítása kiemelten fontos az Európai Unióban is, ami összhangban van a Honda célkitűzésével miszerint 2030-ig 50%-kal csökkenjen a Honda motorkerékpár tulajdonosokat érintő halálos kimenetelű balesetek száma, míg 2050-re ez a szám nullára redukálódjon.

A Honda ugyanakkor fontosnak tartja a járművezetői képességek fejlesztését is, amire az általa kidolgozott tematika jelenthet megoldást. Ezen tevékenységre a világ számos pontján saját tulajdonú vezetéstechnikai centrumot hozott létre, míg kisebb piacokon, mint például Magyarországon, külső partner segítségével nyújt tréning lehetőséget motorkerékpár tulajdonosok számára.

Ezen ambiciózus és fontos tervek elérése érdekében 2024. június közepétől a Honda Magyarország a budapesti Safety Hungary bevonásával egynapos, igencsak kedvezményes árú motoros vezetéstechnikai tréninget szervez bukócsővel ellátott Honda CL500-as modelleken.

Ez a képzés szól a kezdőknek, újrakezdőknek és természetesen a már régi motorosoknak, de igénybe vehetik azok, akik úgy érzik a szezon közepén, hogy van még mit csiszolni a tudásukon.

A tanmenet középpontjában a kanyarodás, a biztonságos megállás, a veszélyhelyzetek elkerülése áll. A helyes vezetési technika elsajátítása és felfrissítése nemcsak csökkentheti a közúti balesetek számát, biztonságot növeli, hanem a mindennapi életben is növeli a biztonságot a közutakon.

Az eseményre regisztrálni kizárólag a Honda márkakereskedéseiben lehetséges.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A jelentkezés pontos menetéről, a képzés tematikájáról és az időpontokról az alábbi linkre kattintva tájékozódhat: Honda Motor Vezetéstechnika

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük