HírekKultúraMotoros zene

Doro Pesch Budapesten koncertezik!

doro loves gone to hell bückeburgA német rock királynő, Doro Pesch ismét ellátogat hazánkba, de addig, míg élőben láthatjuk és hallhatjuk, új dallal jelentkezik.

A magyarországi koncertre december 4-én kerül sor a Barba Negra Music Clubban. De messze van még… Bár, így négy év után örülünk!

Mindenesetre, a szőke hölgyemény „Love’s Gone To Hell” című új kislemezdalát ugyanolyan favoritnak tartja, mint annak idején az All We Are volt…

A klipet a bückeburgi reneszánsz kastélyban forgatták. Doro-tól megszoktuk a metal lady-s bőrcuccokat, s itt meglepő a hosszú fehér gyönyörű ruhában, amely persze nagyon illik a kastély hangulatához.

A „Love’s Gone To Hell” korongon szerepelni fog egy szám, az „It Still Hurts”, melyet Lemmy Kilmisterrel énekelt Doro, s ezzel szeretne tisztelegni a Motörhead énekesének emléke előtt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nagyon várjuk az énekesnőt, addig is hallgassuk az új dalát!

Forrás: www.hammerworld.hu

Fotó: www.vbox7.com

 

 

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük