Hírek

Hogyan sörözhetsz úgy, hogy közben jótékonykodsz? Mutatjuk!

share jotekony ser

Kellemest a hasznossal alapon, íme itt a „SHARE, a jótékony ser”! Minden egyes üveg megvásárlásával, majd a finom nedű magadba töltésével, hazai társadalmi szervezetek, alapítványok munkáját támogatod, mert a ser-profitot jótékony célra fordítják a megalkotói.

Kik is ők? Fiatal a vállalkozás, hiszen alig egy éve alapította a márkát három fiatal magyar vállalkozó, s azóta szépen bővült a csapat, ahogyan a honlapon is látható.

Természetesen kézműves sör a SHARE, melyből alkoholos- és alkoholmentes változat is kapható. Egyre több budapesti- és vidéki kocsmában, szórakozóhelyen megtalálod!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A söröket a Reketye Brewing Co. és az IKKONA Manufaktúra főzi, természetesen egyedi receptet létrehozva a SHARE-nek.

A kezdeményezés kitalálói úgy döntöttek, hogy régiónként választanak egy hozzáértő, ún. SHARE-nagykövetet, aki eldönti, mely jótékony szervezethez kerüljenek az adományok. Eddig 300. 000 forintot sikerült összegyűjteniük – olvasható szintén a honlapon.

Csak így tovább! Ti pedig, vegyetek SHARE-T!

Forrás: www.jotekonyser.hu

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük