fbpx

Motoros filmek a Netflixen 2021-ben

Innentől azok a filmek következnek, amiket még nem láttam (lehet, hogy nem is fogom), de valamilyen ajánlóban motoros filmnek nevezték őket.

Mission: Impossible

A Mission: Impossible sorozat a 4. részig megtalálható a Netflixen. Ezekben Tom Cruise motorozik, de mivel nem láttam még egyiket sem, nem tudom megmondani, hogy melyikben és mennyit. Magyar hang ezeknél sincs, csak felirat.

Nézd meg Tom Cruise hihetetlen motoros ugrását a Mission: Impossible 7-ben!

Deuces

Erről a filmről semmit nem tudok. 2016-os krimi/dráma. Csak angolul található meg a Netflixen. Szerintem én kihagyom, de ha láttad, várom a beszámolót.

Salt

Angelina Jolie 2010-es kémfilmje sem kimondottam motoros film, de Jolie egy 2009-es Triumph Street Triple R-en motorozik benne egy rövid ideig. Azért gondoltam, hogy erről a filmről is említést teszek, mert Angelina a való életben is motorozik. A Netflixen szinkron nincs, csak magyar felirat.

Dokumentumfilm

Unchained: The Untold Story of Freestyle Motocross Stuntmen

2016-os dokumentumfilm a Freestyle Motokrossz világáról. Valószínűleg látványos képekkel, úgyhogy lehet hogy nem számít az sem, hogy angolul beszélnek benne. Magyar felirat nincs.

Point break

2015-ös krimi-akció-kaland besorolású film egy ex motokrossz sztárról. Ennek van magyar felirata.

Nincs még  vége, lapozz!

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x