HírekKultúraMotoros film

Nézd meg Tom Cruise hihetetlen motoros ugrását a Mission: Impossible 7-ben!

Mission impossible 7Ahogy Tom Cruise idősödik, egyre vakmerőbb filmes jeleneteket vállal be, hogy önmagának és a rajongóinak is bizonyítsa, hogy még mindig fiatal.

Az 58 éves amerikai színész lassan rámegy idegileg arra, hogy a COVID-19 koronavírus járvány miatt folyamatosan tolódik a Mission: Impossible 7. és 8. részének forgatása. Pedig a rajongók már nagyon várják a sorozat új részeit. A 7. rész bemutatóját 2021. november 19-re, a 8. részét pedig 2022. november 4-re tervezik.

A forgatás még februárban kezdődött el Velencében, majd három hét után Rómába költözött a stáb. Március közepén azonban a koronavírus világjárvány miatt abba kellett hagyni a forgatást, hiszen Olaszországot lezárták. Később Angliában folytatódtak a kaszkadőrpróbák, de hamarosan ott is kijárási korlátozás lépett életbe.

Július 6-án a stáb engedélyt kapott a forgatás folytatására az Egyesült Királyságban a kötelező kéthetes karantén letöltése nélkül, majd ugyanígy tudtak dolgozni Norvégiában is. Ezt követően azonban megint le kellett állítani a forgatást, mert egy motoros kaszkadőr ugrásnál a rámpáról lezuhanó motor alatt kigyulladtak a szivacsok és a dobozok. Szerencsére senki nem sérült meg, de mivel a jelenet előkészítése hat hétbe telt, jelentős anyagi és időbeli kiesést jelentett a film készítőinek.

Újra indult a forgatás

Az amerikai akció-kémfilm forgatása, amelyet Christopher McQuarrie írt és rendezett, 2020. szeptember 6-án újra indult. Örömében a rendező posztolt is egyet az Instagramon. A képaláírás csak annyi, hogy “Action… #MI7 Day1”. Ha valaki nem tudná dekódolni az üzenetet, ez annyit jelent, hogy aznap kezdődött újra a Mission: Imposibble 7. első munkanapja.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Action… #MI7 Day 1

Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) által megosztott bejegyzés,


A filmben természetesen ismét Tom Cruise játsza Ethan Hunt szerepét. A szereplők között szerepel még Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson és Vanessa Kirby, akik mindannyian ugyanazt a karaktert alakítják, mint korábban. Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham és Esai Morales pedig új belépői a sorozatnak.

Hogy a fenti, látványos díszletet megnézhessük akció közben is, íme itt egy Twitter poszt, amin az látszik, ahogy Tom Cruis motorral leugrat a rámpáról. Később ejtőernyőt nyit és azzal ér földet. Csaknem hatvan évesen elég nagy teljesítmény, hogy nem engedi, hogy kaszkadőrök végezzék el helyette a piszkos munkát.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük