fbpx
HírekKultúraMotoros film

Peter Fonda újra forgatná a Szelíd motorosokat az új elektromos Harley-val

PeterFondaAz „Easy Rider” sztárja, a veterán korú színész, Peter Fonda eltökélt szándéka, hogy a híres, motoros filmklasszikust új köntösbe bújtatja, és a kornak megfelelő technika felvonultatásával, egy elektromos hajtású motorkerékpár nyergében térne vissza a filmvászonra.

 

Mivel Fonda a Harley-Davidson új, a gyártó által június 14-én bemutatott, a LiveWire projekt keretében kifejlesztett prototípusát szemelte ki, joggal merül fel a gyanú, hogy a Harley újabb marketing fogása lehet az akció hátterében. Erről konkrétumok még nem láttak napvilágot, de tény, hogy a film a legjobb reklámfelület, így könnyen elképzelhető, hogy Amerika Kapitány után – aki a Street 750-en hasít – a jó öreg Fonda fogja népszerűsíteni az új gépet, és az új mozi szponzora a Harley-Davidson lesz.

Az 1969-es film fő karakterét, Wyatt-et alakító Fonda az új filmben a sokakat megbotránkoztató elektromos Harley-n szelné át Amerikát Kaliforniától Lousianáig. Állítása szerint nagy rajongója az új kétkerekűnek, és mindenképp ezt szeretné a filmben szerepeltetni. Fonda a következőt nyilatkozta: „Már alig várom, hogy átutazzam vele az országot.”

Arra a kérdésre, hogy mi a véleménye arról a tényről, hogy a hagyományos motorok kedvelőiben ellenérzéseket váltott ki az elektromos Harley, csak annyit válaszolt: „Pokolba velük!”HarleyElecTricMotorcyclepeter-fonda-wife-margaret-devogelaere-2014-vanity-fair 4096528Peter Fondapeter fonda 01

CsamShop motoros pólók 2023 május

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x