fbpx

Motorbaleset áldozata lett Arlen Ness testvére

Kevin-NessKevin J. Ness, a híres motorépítő és dizájner, Arlen Ness testvére 2014 július 30-án súlyos közúti baleset során halálos sérülést szenvedett, és elhunyt.

Az 59 éves Kevin leesett 2008-as, fekete Victory Vision típusú motorkerékpárjáról, amikor egy gépkocsival ütközött. Egy ezüst kék, 1989-es Toyota Camry vezetője, a 62 éves, kaliforniai Harry D. Preston manővere okozta a tragikus balesetet. Preston kitért a saját sávjából, hogy elkerülje az ütközést egy előtte lévő járművel, mely egy forgalmi dugó miatt hirtelen lassított.

A Toyota vezetője nem vette észre a másik sávban közlekedő 2007-es Chrysler PT Cruisert, melyet a szintén kaliforniai Robert K. Brackett vezetett, és a két gépkocsi összeütközött. Brackett kocsija ekkor áttért a mellette lévő sávba, ahol összeütközött az épp ott haladó Kevin motorjával.

A nevadai autópálya rendőrség szemtanúkat keres, vagy bárkit, aki információval szolgálhat a balesettel kapcsolatban. Mindenki, aki ismerte Kevin J. Ness-t, mélyen együtt érez a Ness családdal, és részvétüket fejezték ki.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x