EseményekHírekMotorkiállítás

A Motor Bike Expo visszatér 2021 június 18-20 között Veronában

Motor Bike Expo Verona 2021 június 18-20.Az olasz kormány jóváhagyását követően idén a Motor Bike Expo lesz az első, a nagyközönség számára is nyitott vásár.

Az országos kiállítási hálózat júniusi újranyitása Veronában kezdődik, amelyet több ezer motorkerékpár dübörgése fogad majd. A Motor Bike Expo tulajdonképpen az első nemzetközi vásár, amely a világjárvány miatt elrendelt több mint egyéves szünet után újra megnyílik Olaszországban.

A motorkerékpárok világának referenciaeseménye arra készül, hogy 2021. június 18. péntektől 20. vasárnapig több ezer rajongót fogadjon a Veronafiere vásárvárosban. A biztonságos, személyes látogatottságú kiállítás három nappal az olasz kormány által a vásárok zöld utat adó június 15-i dátum után lesz, ahogyan azt az április 22-én közzétett újranyitásról szóló rendelet részletezi.

A májusi kezdeti halasztás után a Motor Bike Expo 13. alkalommal tér vissza a Veronafiere-be. Idén egy még dinamikusabb rendezvény terveznek, ahol a látogatók megcsodálhatják a világ minden tájáról érkező, a legjobb nemzetközi motorépítők által készített egyedi motorkerékpárokat.

A legismertebb motorkerékpár-gyártók, kiegészítőkkel-, alkatrészekkel- és ruházattal foglalkozó cégek, utazásszervezők mind jelen lesznek. A kiállítás szervezése az összes olasz régió motoros klubjainak, valamint az Olasz Motoros Szövetség (FMI) támogatásával zajlik.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kiállítás júniusra való áthelyezése az enyhébb hőmérséklet miatt lehetővé teszi a szabadtéri tevékenységek kibővítését: a demó túráktól kezdve – ahol a legújabb kétkerekű innovációkat lehet kipróbálni az úton – egészen a motoros vezetéstechnikai tréningekig.

Emellett a motorosok most először saját motorkerékpárral is beléphetnek a vásárra, köszönhetően egy új, minden szükséges szolgáltatással felszerelt, külön erre a célra kialakított parkolónak.

“A kiállítások világa újra megnyílik, és ezt Veronában a Motor Bike Expóval teszi.

Több mint egy évig kénytelenek voltunk leállni, de a motorokat járattuk, tudatában annak, hogy a rendezvények milyen értéket képviselnek a képviselt ipari ágazatok népszerűsítése szempontjából.

Most a kiállítás szervezőivel, Francesco Agnolettóval és Paola Sommával közösen készen állunk arra, hogy azonnal újrainduljunk, és a járvány kezdete óta végrehajtott beruházásoknak köszönhetően teljes biztonságban fogadhatjuk a cégeket, az üzemeltetőket és a rajongókat.” – mondta Maurizio Danese, a Veronafiere elnöke.

A Veronafiere valójában egy speciális, az egészségügyi hatóságok által hitelesített biztonságos üzleti protokollt fogadott el. A kiállítási központ kapacitása garantálja a társadalmi távolságtartást. A jegyértékesítés kizárólag elektronikusan történik, és algoritmussal ellátott felügyeleti rendszerünk van, amely segít elkerülni a túlzsúfoltságot.

Nem is beszélve a felületek folyamatos fertőtlenítéséről és a pavilonok légkondicionáló rendszereiről.

“Soha nem adtuk fel, mert hiszünk abban, hogy az egész kétkerekű ágazatnak szüksége van a Motor Bike Expóra.

Azok a cégek, amelyek remélték ezt a zöld lámpát, akik tervezték a megjelenésüket Veronában, valamint a több ezer rajongó azt üzenték, hogy ez így van.

Ez a sokadik megerősítése a motorkerékpár-ipar rendkívüli életerejének és annak, hogy a kétkerekűek nagy családjának szüksége van arra, hogy találkozzon és együtt legyen, felfedezve a legújabb piaci fejleményeket, amelyek egy folyamatos fejlődésben lévő iparághoz és kézművességhez kapcsolódnak.” – kommentálta Paola Somma, a Motor Bike Expo alapítója és marketing- és értékesítési vezetője.

 

Remélem, most már semmi nem állhat a kiállítás útjába, és a Motor Bike Expóhoz hasonlóan a többi nemzetközi kiállítás is visszatér!

[wpdiscuz-feedback id=”d4sznhijbl” question=”Te voltál már a veronai kiállításon? ” opened=”0″]Te voltál már a veronai kiállításon? [/wpdiscuz-feedback]

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük