HírekCsajokMotoros csajok

Halálos balesetet szenvedett Oroszország legszexibb női motorosa

olga pronina 01Az Instagramon elhíresült, vakmerő motoros mutatványairól ismert Olga Pronina hétfő esti száguldása szörnyű tragédiába fulladt. Rajongói gyászolják, és megdöbbenve állnak az eset előtt.

A 40 éves, civilben fodrászként dolgozó Olga folyamatosan kísértette sorsát. Különös ismertetőjele az volt, hogy a legtöbb esetben szexi fehérneműben ült a nyeregbe. Talán, ha rendes motoros ruhában tette volna ugyanezt, még most is élne.

Hétfőn este, midőn Vlagyivosztok útjain élvezte a sebességmámort, egyszer csak elvesztette a kontrollt BMW-je felett, és olyan erővel csapódott egy szalagkorlátnak, hogy ott a helyszínen életét vesztette, még mielőtt a mentők megérkeztek volna.

Az Instagramon Mónika néven ismert, merész, barna hajú, igazán szexi csajnak, nem kevesebb, mint 150 000 követője volt, akik igazi adrenalin függőként tartották számon, aki imád motorozni, és imádja a sebességet.

Rengeteg fotót és videót tett közzé a közösségi médiában, ahol látható, hogy mennyire hajmeresztő dolgokat művelt. Ilyen volt legutóbbi, egy hónapja készített felvétele is, melyen egy motoron száguld, amin oldalt ül, mindkét lábát a motor bal oldalán lógatva és közben szívószállal iszik valamilyen italt.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Figyelmeztette is rajongóit, hogy ne csinálják utána a mutatványt, mert 250-es tempónál egy kézzel tartani a kormányt roppant veszélyes, és nehéz feladat. Neki viszont szüksége volt erre, hogy a megfelelő adrenalin szintet magáénak tudja.

Az ilyen mutatványok miatt Olgának tucatjával gyűltek a gyorshajtási büntetései. Egyik cimborája, Eduard Hasanov a következőket nyilatkozta: „Folyton megszegett minden szabályt, ami a biztonsággal és a megengedett sebességgel összefügg. Hihetetlenül tragikus, hogy meghalt.”

Egy másik barátja, aki a baleset után 10 perccel érkezett a helyszínre, azt mondta: „Nagyon nagy tempóval ment, és akkora volt az ütközés, motorjának hátsó kerekét 600 méterrel távolabb találták meg. Próbáltuk megkeresni a motorra szerelt akciókameráját, de nem került elő.”

A rendőrség egyelőre nem közölt további részleteket a balesetről. A döbbent rajongók gyorsan reagáltak az esetre. Instagram oldalán nyilvánították ki részvétüket Olga családjának és barátainak.

Azóta Monika profilját törölték az Instagramról.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük