CsajokTetkó a csajokon

Tetováltatnál esküvőn, pusztán az alkalom kedvéért?

robert fiore tattooMár ilyen szolgáltatásról is olvastam: Robert Fiore, akit csak úgy ismernek, hogy az „esküvők tetoválóművésze”, mindenkit televarr, az ifjú pártól, a násznépen át, aki úgy kívánja.

Érdekes ötlet, és természetesen, az emberek erre is vevők, ugyanis Robertnek be van táblázva a naptárja jó előre. Egy spontán beszélgetés kapcsán született az ötlet és Fiore meg is valósította.

Tehát, ott vagyunk egy esküvőn, ahol be van rendezve egy komplett kis sarok tetoválóműhelynek, és aki úgy gondolja, varrathat magára a művésszel. Külön, úgynevezett „tetoválásmenü” van a jeles napon, melyből a vendégek választhatnak, és Robert dizájnerekkel működik együtt.

Az ifjú párnak természetesen más szolgáltatások járnak – ők bármit kérhetnek a tetoválótól.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Persze, nálunk mások a szokások, de elképzeltem, amint a húsleves és a töltött káposzta után bejelenti a vőfély, hogy „A kedves násznép fáradjon át a tetoválóhoz!”. 

Forrás, fotó: nlcafe.hu

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük